Karmelo je godinama bila nezadovoljna svojim izgledom. Gledala je žene s raskošnim oblinama na društvenim mrežama i poželela da izgleda kao one. Kada je čula za inekcije kojima se neka tečnost ubrizgava u tkivo, u njima je videla nadu. Priznaje kako je s vremenom postala zavisna o tim inekcijama.

Ova devojka je svoju priču ispričala u TLC-ovoj emisiji "My Strange Addiction" (moja čudna zavisnost).

Pre inekcija nosila je veličinu 4, a nakon njih - desetku. To bi bilo otprilike kao da je pre nosila S, a potom L.

- Srećnija sam jer nikad u životu nisam imala lepu i čvrstu stražnjicu. Dobijam više pažnje nego pre i to definitivno jača moje samopouzdanje, rekla je u emisiji i priznala kako sebi nije mogla da priušti skupe troškove estetske hirurgije pa se odlučila za inekcije sa crnog tržišta.

karmelo
Youtube 

Tečnost koja se koristi i ubrizgava u zadnjicu je sumnjivog kvaliteta, a sumnjive su i osobe koje ih ubrizgavaju drugima.

- Ne znam ništa o toj ženi koja mi daje te inekcije. U zadnje tri godine ubrizgala sam u zadnjicu skoro dve litre te tečnosti, nastavila je svoju ispovest na TLC-u i priznala kako nije skroz zadovoljna.

- Kad bih dobila još 36 inekcija, tek tad bi moja zadnjica bila veličine koju želim, barem mislim tako, pojasnila je.

Inekcije za povećavanje zadnjice sa crnog tržišta mogu uzrokovati stvaranje krvnih ugrušaka, dovesti do moždanog udara, amputacije udova pa čak i smrti. Šest smrtnih slučajeva povezano je upravo s njima.

- Lekar mi je rekao da bukvalno dajem svoj život u ruke nekome ko nema licencu za to što radi, nije edukovan i mogao bi mi ubrizgati ko zna što u tijelo. Rekao je: 'Nužno je da odmah prekinete s tim tretmanima. Potrebna je samo jedna loša inekcija da vas ubije', ispričala je ova djevojka.

Bila je na rengenskom snimanju zadnjice, a snimke su pokazale neke abnormalnosti u tkivu. To ju je jako zabrinulo.

 - Mislim da se neću vratiti na inekcije. Nadam se da ću jednog dana naučiti da volim svoje telo, ali i da malo više volim sebe, rekla je.

Karmelo je od snimanja emisije prevladala svoju zavisnost i odlazi na redovne lekarske preglede, prenosi The Sun.

"Nekima su ubrizgavali ulje za kuvanje"

- Nikad ne znate šta vam se ubrizgava ako odlazite nelicenciranom lekaru, kaže dr. Konstantino Mendieta, estetski hirurg iz Miamija poznat kao Dr Bat zbog svoje stručnosti u poboljšanju izgleda zadnjica.

- Nekim ljudima su ubrizgavali ulje za kuvanje, nekima silikon koji možete kupiti u lokalnoj prodavnici alata. Do problema zapravo dolazi za pet do deset godina kad proizvod počne izazivati reakcije, kad ga vaše telo počne izbacivati. Dolazi do infekcije, tvrdoće tkiva, boli i unakaženosti zadnjice, pojasnio je.

- Ponekad je potpuno izrezivanje tih područja jedini način da se sve to ispravi, ali iza toga ostaju ožiljci i rupe nalik krateru, dodao je i napomenuo da mu žene dolaze krajnje očajne i mole za pomoć kad više ne mogu podneti strašne bolove.