Poznata manekneka i Viktorijin anđeo Devon Vindsor prošlog meseca je objavila srećnu vest da je trudna, a retko ko bi to pretpostavio s obzirom na njenu figuru. 27-godišnja lepotica je viđena kako uživa na plaži u Majamiju u društvu prijateljica.

Devon je nosila crni jednodelni kupaći neobičnog kroja koji je savrčeno istakao njenu figuru i plenila je pažnju svojim atraktivnim izgledom. Inače, američka manekenka od decembra 2019. u braku s biznismenom Džonijem Deksoom Barbarom, a u vezi su od marta 2016.

Devon Vindsor
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Vindsor je 12. marta objavila na Instagramu da će ona i suprug postati roditelji, dok je 14. aprila na YouTube kanalu rekla da je trudna 12 nedelja i da joj je termin u septembru ove godine.

U četvrtak je priredila malu zabavu za porodicu i prijatelje na kojoj su ona i njen izabranik otkrili da očekuju devojčicu, a vest je podelila i sa svojim pratiocima na društvenim mrežama.

"Ne mogu da dočekam da ovom malom anđelu postanem mama", istakla je manekenka koju su proslavile revije seksi donjeg veša poznatog brenda.