Američka pevačica Medion Ber početkom marta proslavila je 22. rođendan. Atraktivna brineta jako je popularna među mladom publikom, a dodatno su je proslavili i slavni prijatelji poput bračnog para Biber kao i estetske korekcije zbog kojih je prozivaju novom Megan Foks.

A upravo je Džastin Biber proslavio pevačicu. Naime, lepotica je imala svega 13 godina kada je Džatin objavio njen video na kom peva i istakao kako misli da će biti velika zvezda.

"Wow, 13 godina i ovako peva! Odličan posao", poručio joj je Džastin tada koji je već bio svetska senzacija. Dugo se šuškalo kako je među njima bilo i nekih varnica, ali ona do danas ponavlja kako su samo prijatelji, baš kao što je ona i prijateljica s njegovom suprugom.

Reč je i o devojci s kojom je Bruklin Bekam imao kratku avanturu, a navodno i Skot Dizik, bivši dečko Kortni Kardašijan. Poznata je i njena veza za Zakom Biajom, čovekom koji je zaslužan za brojne raskošne zabave slavnih zbog brojnih prijateljstava sa ljudima sa A-liste koje je ostvario.

Medison je danas u srećnoj vezi sa Nikom Ostinom s kojim je viđena na ručku u Zapadnom Hoivudu u vrućem izdanju kratkih i uskih biciklistički, koje zaista nisu mogle da budu kraće i uže. Duge i zategnute noge, istrenirana zadnjica i uski struk, ono su što je ova kombinacija lepo istakla.

Medison Ber
Jvshvisions / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Čini se da je mlada zvezda itekako svesna ima čime da se pohvali, jer je "spontano" pozirala pred okupljenim fotografima koji nisu propustili da snime je iz baš svakog ugla.

Medison Ber
Jvshvisions / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Medison je nedavno oduševila pratioce time što je pokazala da ni ona nije "savršena" pa je objavila fotografije na kojima ima bubuljice.

"Želim da prokomentarišem nešto nakon što sam pročitala vaše komentare na mojoj poslednjoj objavi. Ne volim kulturu zbog koje se devojke neprestano upoređuju s drugima. Obećavam vam da 99 posto vremena provodim u kući u trenerci, bez šminke i uopšte ne izgledam kao na poslednjim fotkama...

Niko ne izgleda kao na Instagramu, niko ne živi život kakav tamo prezentuje. Svi pokušavamo da zadivimo druge. Toliko toga zapravo ne vidite... Dvosatne frizure i šminkanja, dobra svetla, 700 fotografija koje okinem pre nego što nastane ona s kojom sam zadovoljna...", napisala je Madison na Storiju.

Zatim je otkrila i da na dočeku 2020. godine nije bila srećna kako je to pokazala i da ju je zapravo dočekala u suzama. Lepoticu na Instagramu trenutno prati 24 miliona obožavatelja.