Kćerka holivudskog glumca Džonija Depa i manekenke Vanese Paradiz, 21-godišnja Lili-Rouz Dep na crvenom tepihu često se pojavljuje bez grudnjaka. Da joj to nikako nije omiljen komad donjeg veša, potvrdila je i svojim poslednjim izdanjem.

Mladu manekenku i glumicu u usponu paparaci su snimili na njujorškom aerodromu, gde je stigla u sportskom izdanju s pripijenom belom majicom ispod koje su se jasno videle njene bradavice i u uskoj trenirci koja je istakla njene vitke i dugačke noge.

Lili Rouz Dep
Felipe Ramales / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Iako smo od nje navikli na mnogo glamuroznija i elegantnija izdanja, i u ovome je uspela da privuče pažnju, ali izgledala je i kao da ne mari za znatiželjne poglede.

Lili Rouz Dep
Felipe Ramales / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Lili je na aerodrom stigla sama i nije poznato kuda se uputila, ali već se danima šuška kako se pomirila s bivšim dečkom, glumcem Timotijem Šalmeom (25), s kojim je raskimula u aprilu prošle godine.

Njih dvoje u vezi su bili oko godinu dana, a on je samo mesec dana nakon prekida uhvaćen u društvu glumice Eize Gonzales, s kojom se odmarao u Meksiku, ali vezu nikad nisu potvrdili.