Suki Voterhaus (29) poznato je lice u svetu modelinga, a javnost ju je najviše zapamtila zbog veze sa zvezdom franšize "Sumrak", šest godina starijim Robertom Patinsonom.

Manekenka i glumica je viđena u Liverpulu kako ide na set filma "Dali Land" o španskom slikaru Salvadoru Daliju kojeg tumači Ben Kingsli, a još uvek nije službeno potvrđeno da ona ima ulogu u njemu. Suki je bila u opuštenom izdanju bez šminke i na sebi je imala zimsku jaknu i farmerice, a kosu joj je bila zavezana u rep.

Daleko je to bilo njenih uobičajenih, blistavih izdanja s Instagrama i crvenog tepiha.

Suki je u rukama nosila jastuk i odeću, a imala je toliko stvari da je jednu kesicu pokušavala da drži u ustima.

Suki Voterhaus
Shutterstock 

Inače, Suki je tri godine u vezi s Robertom i prošle godine su strani mediji pisali se glumac uselio u njen u stan u Londonu. Tvrdili su i kako se par verio početkom januara nakon dve godine veze jer je Suki viđena kako nosi prsten na Nedlji mode u Parizu.

Deo stranih medija je pisao i da su se Robert i manekenka venčali u tajnosti prošle godine. Takođe su istakli da Robertova obožava Suki i smatra da je veza s njom najbolja koju je on do sada imao.

Suki Voterhaus
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Robert iza sebe ima raskid sa koleginicom koji je odjeknuo u javnosti. Naime, Patinson i Kristen Stjuart započeli su vezu dok su snimali serijal "Sumrak" i bili su jako popularan par. Međutim, u javnost su procurile fotografije njene preljube s nešto starijim i oženjenim rediteljem Rupertom Sendersom.

Par je nakon ovog skandala raskinuo, a neki su bili uvereni kako su te fotografije bile unapred smišljene za promociju njihovog zajedničkog filma, a spekulisalo i kako Kristen voli žene.

Da je Suki slaba na muškarce iz filmske industrije tvrdi činjenice da je pre Roberta bila u vezi sa Bredlijem Kuperom. Par je duže vreme bio u vezi, a nakon raskida Bredli je započeo romansu sa Irinom Šajk.