Holivudski glumac i producent Bredli Kuper viđen je s ćerkicom Leom u Njujorku. 46-godišnji glumac stigao je po malenu ćerku u vrtić, a mamama koje su se našle tamo bilo je jasno ko je došao, što se dalo videti po njihovim pogledima koje su snimile i kamere.

To nas ni malo ne čudi, jer Bredli već godinama važi za jednog od najpoželjnijih holivudskih neženja. Podsetimo, Lea je jedino dete slavnog glumca i jedanaest godina mlađeg ruskog supermodela Irine Šajkk, a par je zbog ćerke ostao u prijateljskim odnosima nakon raskida četvorogodišnje veze i veridbe.

Ne postoji mama koja nije gledala u OVOG SLAVNOG NEŽENJU kada je došao po ćerku u vrtić
T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Spekulacije o raskidu počele su nakon premijere popularnog filma "A Star Is Born", kada su počela šuškanja o neverovatnoj hemiji između Bredlija i koleginice sa seta Lejdi Gage. Iako se o mogućoj ljubavi između Bredlija i Lejdi Gage do nedavno razgovaralo, poznata pevačica nije razlog za raskid. Naime, svetski mediji prenose da Bredliju i Irini nije teklo sve glatko, te su odlučili da se razdvoje i testiraju svoju vezu. Pored toga, timovi za odnose sa javnošću Bredlija i Lejdi Gage potvrdili su za medije da se ništa romantično između njih dvoje nije dogodilo.