"Biberovi" su, kako stvari stoje, očigledno nerazdvojni u svemu što rade. Svuda idu zajedno, nevezano da li je u pitanju šetnja, odlazak u teretanu i prodavnicu ili nešto četvrto. 

Ovog puta, papraci su ih uslikali nakon posete dermatologa, a mladi par ponovo je privukao sve poglede. Model i influenserka odabrala je ležernu kombinaciju - svetle farmerke i belu majicu, a preko svega je obukla crni kaput, dok je Džastin bio u bež kombinaciji. 

Hejli je još kjednom pokazala vitak struk i pločice na stomaku, ali nešto drugo je ukralo svu pažnju.

Naime, ako samo malo spustite pogled, videćete "muške" cipele koje su ovih dana ponele i njene koleginice - Bela i Điđi Hadid, ali i pevačica Dženifer Lopez. Na sve to, tirkizne čarapice nisu pomogle celom autfitu. 

"Ne razumem šta je lepo u ovim cipelama", "Kao da je dedi uzela cipele", "Pa zašto ove čarape pobogu!", "Ona ili oduševi ili je katastrofa, nema između", "Jesi to Džastinu ukrala?"... samo su neki od komentara na mrežama.

Mnogima nije jasno šta dame vide u ovakvim modelima, i smatraju da Hejli daleko bolje pristaju neke ženstvenije kombinacije. Da li je u pitanju udobnost ili diktiranje trendova, ostaje da vidimo u narednom periodu, ali nesumnjivo je da su "martinke" popularne već nekoliko godina, a sada se polako vraćaju u modu i plići modeli.

Ukoliko vams e dopada njen odabir, dobro je znati da nešto slično možete naći i kod nas. Ali, upozoravamo, moraćete da izdvojite nešto veću sumu novca za originalni Dr. Martens model. 

Martinke Dr. Martins, Urbanshop radnja, 18.770 rsd
urbanshop Martinke Dr. Martins, Urbanshop radnja, 18.770 rsd