Rumer Vilis, jedna od tri kćerke koju je Demi Mur dobila u braku s Brusom Vilisom, posljednjih 12 pandemijskih meseci je iskoristila za dovođenje svog tela u još bolju formu.

Rumer su paparaci uslikali dok je trenirala na otvorenom, a svu pažnju "ukrao" je njen outfit- sportski grudnjak i biciklističke.

32-godišnja glumica nikad nije izgledala bolje, i u telu i u licu jer ju je zdravi način života pomladio za barem deset godina. Rumer i njene sestre borile su se s raznim porocima, a onda su zajedno odlučile da krenu na put oporavka što se definitivno vidi jer izgledaju sjajno, poput njihove legendarne majke.

rumer vilis
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Naslednica bivšeg para Brusa Vilisa i Demi Mur uoči proslave Nove godine pohvalila se da se uspešno izborila sa alkoholizmom. U godini obeležnoj pandemijom, Rumer proslavila je četvrtu godišnjicu uspešne borbe sa zavisnošću od alkohola.

"Tako sam zahvalna što sam odabrala sebe iznad svake životne prepreke, naročito u godini kada se toliko toga dogodilo, ne samo meni već celom svetu', napisala je Rumer nedavno.

"Osećam neizmernu zahvalnost što čak i u trenucima kada bih pobegla od negativnih emocija koje imam, bez obzira koliko jake i bolne bile, trudim se da preživim i izađem kao pobednik", dodala je glumica.

Kao brojni ljudi širom sveta, 32- godišnja Rumer suočila se brojnim izazovima u 2020. godini uspešno ih savladavši bez povratka starom poroku.