Čet Henks (30) sin oskarovca Toma Henksa (64) snimio je video fizičkog obračuna s bivšom devojkom Kianom Parker. Sin poznatog glumca snimio je video u kom hoda po svojoj kući u Teksasu i krvave glave optužuje bivšu devojku da ga je napala nožem. Do incidenta je došlo jer ju je navodno uhvatio u krađi.

U videu Čet krvave glave optužuje Kianu da ga je napala nožem. Ljutita devojka tad počinje da negira napad i izbija mu telefon iz ruke, ali Čet nakon toga opet pali kameru da bi snimio ostatak svađe. Incident je snimljen u januaru ove godine, ali tek je sad ugledao svetlo dana. 

- Ova ludača me je upravo napala nožem - rekao je Čet obraćajući se kameri, na što se Kiana, koja je bila na izlasku, vratila u kuću i počela da ispitije prisutne jesu li videli napad.

- Ne, ti si mene gurnuo! - povikala je Kiana, na šta je glumčev sin počeo sarkastično da se smeje.

Čet je bivšu devojku optužio da želi da manipuliše i izvrće priču, a zatim je ponovio da je pokušala da ga napadne. U narednom klipu Čet je odlučio da iznese još prljavog veša optuživši bivšu devojku za krađu.

- Ljuta je jer sam je uhvatio da krade. Uzimala je moje kreditne kartice i s njima plaćala svoje račune i slična s*anja! - ispričao je Čet.

Kiana je još u januaru ove godine zatražila zabranu prilaska jer ju je sin Toma Henksa navodno nekoliko puta fizički napao, hvatao za vrat, bacao po sobi i gađao je flašama. Tvrdila je kako se nije usudila ranije da reaguje jer je ona samo "crna devojka iz geta", dok je Čet ipak "Henksov mali". Čet je sve njene navode opovrgnuo i podigao tužbu protiv Kiane.

Podsetimo sin poznatog oskarovca je jednom prilikom na svom Intragram profilu priznao da je imao problema sa drogom. On se od dvoje 16. godine bori sa zavisnošću, ali pored toga se bavio i prodajom droge.

Tada je najavio da ide na rehabilitaciju i da želi da se promeni, i onapisao je ispod jedne slike:

 -Pre par meseci sam prodavao i sam koristio narkotike dok potpuno nisam začepio nos, a to nije sve što sam koristio. Shvatio sam koliko gluposti pravim i moram da priznam sebi i svojoj porodici šta radim- izjavio je tada Čet.

čet henks
Nancy Kaszerman / Zuma Press / Profimedia 

Njegov otac Tom odveo ga je na rehabilitaciju i bio mu je puna podrška, a čini se da je ona bila uspešna. Kako je tada navio Čet najveća motivacija mu je bila ćerka koju je dobio 2016. godine sa bivšom devojkom Tifani Majls.

Čet je inače i sam glumac pojavljivao se u nekoliko filmova "Indiana Džones i Kraljevstvo Kristalne Lobanje', "Larry Crowne" i "Fantastična Četvorka", a uz glumu bavi se i rap muzikom. Tom Henks je Četa dobio u svom drugom braku sa glumicom Ritom Vilsom sa kojom se venčao 1988. godine.