Điđi Hadid posle nekoliko meseci od porođaja izgleda savršeno, evo i zbog čega. Ishrana koju manekenka praktikuje u mnogome joj je pomogla da veoma brzo nakon porođaja vrati devojačku figuru na kojoj joj žene zavide.

Porodila se pre jedva pola godine, a izgleda kao da nikad nije bila u drugom stanju. Điđi je jedna od najtraženijih manekenki našeg doba, jesenas je postala majka devojčice kojoj su ona i njen dečko Zejn Malik dali neobično ime – Kai.

Bila je spremna da se vrati na pistu samo tri meseca kasnije, a mnogi su se pitali kako joj je to pošlo za rukom. Nedavno je otkrivena tajna njenog dobrog izgleda.

Osim dobre genetike koju je nasledila od mame Jolande, nekadašnje manekenke, Điđi se pridržava i posebnog načina ishrane. Na pomen celera verovatno će mnogi negodovati, ali činjenica je da je ovo povrće zlata vredno.

Kombinacija koju manekenka svakodnevno praktikuje je celer, puter od kikirikija, meda i semenki.

Osmislila ga je još jedna zgodna mama, njena koleginica Elsa Hosk, koja se zahvaljujući istoj recepturi takođe u rekordnom roku vratila u top-formu. isprobajte ovu dobitnu kombinaciju, i sigurno da će i vama pomoći da sredite svoju liniju.