Manekenka Elsa Hosk progovorila je o brojnim kritikama njenih pratilaca zbog fotografije na kojoj doji bebu, naglašavajući da je to potpuno prirodni deo majčinstva. Manekenka se porodila pre samo osam nedelja, ali već se vraća na radni zadatak.

Ona je nedavno na Instagramu podelila fotografiju sa ćerkicom Tuliki, na kojoj se jasno vidi da doji bebu.

"Mamin prvi dan na snimanju nakon pauze, a pogledajte ko je takođe otišao", napisala je slavna Šveđanka uz fotografiji na kojoj doji ćerkicu na prednjem sedištu automobila. Bila je zbunjena činjenicom da su se mnogi muškarci uvredili zbog ovako obične i normalne slike, te je odlučila da im odgovori. 

"Grudi doslovno postoje da bismo mogli da hranimo svoju decu. Ne razumem zašto dobijam ovoliko negativnih komentara i poruka", napisala je na Instagramu. Dodala je da ova fotografija slavi majčinstvo i šalje ženama poruku da ne moraju da se odreknu karijere da bi bile majke.

Srećom, Elsa je dobila puno podrške od svojih pratilaca kada je podelila sa svima problem. Njene slike poslednjih dana prikupile su više od 517.000 sviđanja na Instagramu.

"Ovo je predivan nežni trenutak između majke i deteta", napisao je jedan obožavalac.

Podsetimo, manekenki "Viktorija Sikreta" malena Tuliki je prvo dete, a dobila ju je u vezi sa Tomom Dalijem. Par je zajedno od 2015, a doslovce su nerazdvojni i nikada nisu bili predmet spekulacija ili skandala.