Glumica i producentkinja Eva Longorija nedavno je napunila 46 godina. Zvezda serije "Očajne domaćice" napokon ima baš sve. Ima fantastičnu liniju, žene joj zavide na lepoti, karijera joj ide uzlaznom putanjom,a i ponosna je majka i supruga.

Eva je postala majka u leto 2018. godine, a sinčić Santijao stigao je kao kruna ljubavi s meksičkim biznismenom Hozeom Antoniom "Pepe" Bastonom.

Eva se danas, osim skladnim porodičnim životom, voli da se pohvali i istesanom linijom na kojoj je naporno radila svakodnevno i to mesecima nakon rođenja sina. Naime, glumica je dugo bila na meti kritičara zbog prekomerne težine do koje je došla u trudnoći, a vrlo brzo ih je sve damski ućutkala skinuvši više od 20 kilograma.

Lepa Eva danas izgleda bolje nego ikad, a čak i u ležernim izdanjima bez šminke je prava lepotica i jedna od najzgodnijih poznatih mama. Njena poslednja objava na Instagramu potpuno je oduševila sve, a to nas nimalo ne čudi s obzirom na to da njena figura u kupaćem izgleda spektakularno!

Lepa glumica supruga je upoznala na sastanku na slepo koji su u Meksiku dogovorili zajednički prijatelji. Zanimljivo, Hoze nije imao pojma ko je Eva te je čak hteo da otkaže sastanak zbog prenatrpanog rasporeda. Srećom, našao je vremena, a venčanje je održano krajem maja 2015. godine.

Njemu je prethodila romantična veridba u pustinji u Dubaiju gde je par otišao na odmor. Glumici je ovo treći, njemu drugi brak, a za par se sve ove godine nije vezao ni jedan skandal. To se nije moglo reći za Evinim brak s košarkašem Tonijem Parkerom koji ju je varao na sve strane, pa i sa suprugom svog saigrača, a to nije htela da mu oprosti.

toni parker i eva longorija
ALFAQUI / Newscom / Profimedia 

Pre Tonija, Eva je bila i u dvogodišnjem braku s Tajlerom Kristoferom, a neko je vreme ljubila i Eduarda Kruza, brata slavne glumice Penelope Kruz.