Pevačica Keli Ozbron jedna je od slavnih dama koje se mogu pohvaliti ogromnim gubitkom kilograma u poslednjih nekoliko godina. Naime, Keli je izgubila neverovatnih 38 kilograma, a nedavno je otkrila i da je postala veganka, kao i da osam sati dnevno jede, a onda se 16 sati odriče hrane. Uz izmeneju ishranu, u svoju rutinu ubacila je obavezno vežbanje pa tako sada s ličnim trenerom vežba minimalno tri puta nedeljno.

Čini se da je Keli postala zadovoljna svojim izgledom jer su je paparaci ulovili dok je kupovala seksi donje rublje povodom Dana zaljubljenih. Mnogi smatraju da je Keli preterala s mršavljenjem jer se bukvalno prepolovila, ali, ipak, na kraju dana je najbitnije kako se ona oseća u svojoj koži.

Keli Ozbron
GAMR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Keli je nedavno i javno pričala o svojoj transforamciji. Ćerka rokera Ozija Ozborna i TV zvezde Šeron Ozborn je pre dve godine operisala je želudac.

"Baš me briga šta će bilo ko reći, uspela sam i ponosna sam na to", izjavila je Keli, preneo je u oktobru "Dejli mejl". Napomenula je da se nakon operacije izgled njenog stomaka značajno promenio.

"Nikada neću lagati o tome, to je najbolja stvar koju sam uradila", poručila je Keli koja se borila i sa disfunkacijom vilično – temporomandibularnog zgloba (TMZ) koju između ostalog izazivaju stres, reumatoidni artritisi ili osteoartritis i fizičke povrede. 

Ovaj zdravstveni problem lečila je injekcijama i kozmetičkim preparatima. Napomenula je da je i on doprinosio tome da izgleda deblje.

Keli Ozbron
Shutterstock 

Kako je Keli izgledala nekad, a kako danas pogledajte u galeriji:

Instagram Ćerka poznatog rokera i TV zvezde smršala 38 kilograma