Glumica Demi Mur (58) nedavno je zapanjila obožavatelje nakon što je prošetala modnom pistom u Francuskoj. Demi je došla kako bi ispratila Nedelju mode, a bila je i jedan od modela koji je prošetao pistom. Više o tome pogledajte OVDE.

Na reviji je nosila crnu satensku bluzu i dugačku suknju, međutim veliku pažnju privukla je svojim licem. Mnogi su se pitali je li se podvrgla plastičnoj operaciji. Iako se oglasila i objasnila da je reč o posebnom načinu šminkanja, zbog čega je izgledala drugačije, slavna glumica je sada ponovo zbunila sve.

demi mur
STEPHANE DE SAKUTIN / AFP / Profimedia 

Naime, Demi je objavila privatnu fotografiju iz Pariza, na kojoj pozira s ćerkom Skaut Vilis (29) u automobilu. Ni ta fotografija nije prošla bez komentara na račun njenog lica, jer kao što možemo da vidimo, prizor je sličan onom s revije.

Nakon što je podelila sliku na svom Instagram profilu, oglasili su se njeni fanovi, koji su razočarani glumičinim izgledom.

"ŠTA SI TO URADILA S LICEM?" Mislili smo da je šminka KRIVA za jeziv izgled Demi Mur, a ova fotka nas je dodatno ZBUNILA
Instagram 

"Šta si to uradila od svog predivnog lica?!", "Definitivno si bila na plastičnoj operaciji", "Bila si prelepa, ovo ti nije trebalo", pisali su joj pratioci koji su naglasili kako Demi više ne izgleda kao pre. 

Instagram Nagađalo se da je reč o neuspeloj operaciji, preterivanju sa filerima, lošoj rasveti, novom mejkap trendu...

 Pročitajte OVDE vesti koje smo izdvojili za vas