Demi Mur ne pretaje da iznenađuje javnost svojim izgledom. Glumica je nedavno zbog svog izgleda bila na meti kritika kada se pojavila na reviji modne kuće "Fendi". Tačnije, Demi je privukla pažnju svojim licem.

Nakon revije pokrenula se polemika da li se Demi Mur podvrgla nekoj plastičnoj operaciji, jer je izgledala potpuno drugačije. Lice joj je bilo totalno izdeformisano, i više je izgledalo kao neuspešno odrađena estetska intervencija.

Izgleda da priče na račun njenog izgleda poprilično zabavljaju poznatu glumicu, te je tako nedavno na svom Instagram profilu okačila novu sliku na kojoj izgleda znatno mlađe. Uslikana je u opuštenom izdanju dok sedi na podu, ali svima je za oko zapalo njeno lice, koje je totalno bez bora i izgleda zategnuto.

"Šta je sad ovo, opet je nešto radila?", "Ona svaki put izgleda drugačije", "Preterala si sa ulepšavanjem", "Mislim da nas Demi samo za*ebava", samo su neki od komentara na račun glumičinog izleda.

Da li su u pitanju filteri za ulepšavanje sa kojima je preterala, ili se ipak podvrgla plastičnoj operaciji nije poznato. U galeriji pogledajte više njenih fotografija:

Instagram Nagađalo se da je reč o neuspeloj operaciji, preterivanju sa filerima, lošoj rasveti, novom mejkap trendu...