Bivša i sadašnja supruga Brusa Vilisa (65), Demi Mur(58)  i Ema Heming Vilis, druže se i međusobno bodre. Bivši supružnici su ostali u dobrim odnosima, a u porodičnom domu slavnom glumca posebno mesto pripada njegovoj bivšoj ženi Demi. Ona ne krije kako je nova Brusova žena nadahnjuje i inspiriše, nedavno su čak i proslavile Emin rođendan zajedno.

"Gledam je kao porodicu, i imam tu čast da je mogu nazvati prijateljem. Naša su deca sestre, a za tu našu porodičnu vezu ne postoji naziv. Mi smo združene majke, sestre povezane u ovoj ludoj avanturi života", napisala je Demi na svom Instagramu.

"Ema je predivna majka posvećena svojoj porodici, apsolutno prekrasna žena, a sada u svoj život može dodati i poslovna poduzetnica. Sama je probijala svoj put kako bi stvorila @cocobabaofficial, lansirajući prve proizvode za negu kože žena, pa tako i majki.

To nam svima treba! Njena energija, odlučnost i strast ulivaju nadu i optimizam, a žena poput nje apsolutno nadahnjuje", dodala je Murova koja nakon priča da je promenila lični opis plastičnim operacijama, ponovo šokirala javnost.

Demi Mur je u braku s Brus Vilisom (65) bila od 1987. do 2000. godine, a u njemu su dobili ćerke Rumer (32), Skaut (29) i Talulu (27).

Nakon razvoda Demi je bila u braku s Aštonom Kučerom od 2005. do 2013. godine. Vilis se s Heming venčao 2009. godine, a s njom je dobio još dve ćerke – 8-godišnju Mabel i 6-godišnju Evelin. Uprkos razvodu i razdvajanju životnih puteva, Demi i Brus su ostali u prijateljskim odnosima, a čak su i deo karantina sbog korona virusa proveli zajedno.