Blogerka i influenserka Ela Dvornik nedavno se odlučila za sve popularniji tretman zamrzavanja masnog tkiva na području stomaka i na Instagramu je objavila video u kom se pohvalila rezultatima, a društvena mreža TikTok obrisala ga je zbog "golotinje".

"Originalno sam ovaj video objavila samo na storiju, ali mi je već toliko puta došla poruka da nekome pošaljem u inboks jer je istekao nakon 24 sata, da ga stavljam sad na Reels da stoji zauvek. :) Inače, ovaj video mi je TikTok uklonio zbog 'golotinje'. Ne znam, svaki drugi video frajer u gaćama, a meni sklone ovo", napisala je Ela uz objavljeni video.

"Goriš, goriš", "Idem i ja na ovo kad vidim kako je super", "Treb mi ovo, a ne teretana", "Bravo", "Savršeno", "Ovo je sve", "Znači, ovo je prebrutalna transformacija", "Počinjem da skupljam novac, predobro", "Je li moguće ovo?", "Svaka čast, super izgleda", deo je komentara koje je dobila od pratilaca.

Ela Dvornik
intagram 

Ela se na tretman prvi put odlučila da ode pre nekoliko meseci, i to zato što nikako nije mogla da se reši viška sala nakon drugog porođaja.

Ela Dvornik
Instagram 

To joj je bio jedan od poslednjih estetskih zahvata kojima se podvrgla, a dosada je bila na tretmanu kože lica plazmom, ubrizgavanju botoksa, a pre nekoliko godina operisala je nos isključivo iz estetskih razloga, što je otvoreno priznala.