Sa TikTokom nema šale. To je na svojoj koži osetila i poznata influenserka Ela Dvornik nakon što joj je sa ove platforme skinut video, iako, kako kaže, ništa eksplicitno nije prikazano.

Naime, Ela se nedavno pohvalila da je uspela da skine uporan višak sa stomaka zahvaljujući određenoj kozmetičkoj metodi, te je video podelila na popularnoj društvenoj mreži, ali je to iz nekog razloga TikTok prepoznao kao kršenje pravila i uklonio sporni snimak. 

ela dvornik stori
printscreen/instagram/elladvornik 

 "Skinuo mi je TikTok coolsculpting video jer je sexual activity, a muškarci u toplesu svaki drugi video. Ali TikToku smeta moj debeli stomak", napisala je Ela na svom Instagram storiju.

Podsećamo, Ela se ovom tretmanu podvrgla jer, kako je i ranije pričala, nije mogla da se reši viška masnih naslaga na stomaku nakon drugog porođaja.

U spornom snimku je objasnila da se podvrgla ovoj proceduri bez dijeta i vežbanja samo da bi proverila da li zaista funkcioniše.

ela dvornik
printscreen/instagram/elladvornik 

To je uradila u decembru, nešto malo pred svoj 30 rođendan. Pored ove intervencije, influenserka je priznala i da se podvrgla tretmanu dečijeg botoksa i lečenju plazmom.

Ipak, i pored svega influenserka se svemu lepo nasmejala, a video su svakako mogli da vide njeni pratioci na drugim društvenim mrežama.