Javne ličnosti često odu predaleko u potrazi za neobičnim imenima za svoje male naslednike, a dokaz tome su samo neka imena koje smo za vas izdvojili.

Daisy Dove Bloom

Kejti Peri je prošlog meseca postala mama po prvi put kada su ona i njen verenik Orlando Blum dobili devojčicu kojoj su dali neobično ime  “Daisy Dove Bloom”.

U prevodu na naš jezik, Daisy Dove Bloom znači bukvalno “Bela Rada Golubica Cveta”, a za Orlanda Bluma mala Daisy je drugo dete, s obzirom na to da ima devetogodišnjeg sina Flina iz propalog braka sa Mirandom Ker.

Balie Dee Dvornik-Pearce

Naslednica pokojnog muzičara Dina DvornikaEla i njen suprug Čarls, svojoj maloj princezi dali su neobično ime “Balie Dee Dvornik-Pearce”, a blogerka je ubrzo nakon porođaja razjasnila sve nedoumice oko imena mezimice.

“Balie se čita Bali. Ime je dobila po ostrvu Bali u Indoneziji gde smo Čarls i ja imali jedno od najznačajnijih putovanja. Bali u hinduizmu znači ‘vojnik’. U njihovoj mitologiji Bali je bio majmun ratnik koji je obarao svoje neprijatelje tako što bi zaželeo želju. Dee označava imena mog tate ‘Dino’ i Čarlsove mame ‘Deirdre’. Tako da ih uvek nosi sa sobom i kad ih nema. Slovo ‘e’ smo dodali na kraj Bali čisto da bude drugačije”, objasnila je Ela.

Lira Antarktika Siborn Širan

Popularni pevač Ed Širan i njegova supruga Šeri Siborn, koja se u avgustu u tajnosti porodila, naslednici su dali ime - Lira Antarktika Siborn Širan.

Kako pišu britanski mediji, novopečeni roditelji su ovo ime nadenuli ćerki inspirisani Širanovom omiljenom knjigom “Njegova mračna tkanja” Filipa Pulmana.

Indija Rouz i Kasia Ginza

Piksijeva naslednica Anja Stojković i njen izabranik Ugo Valente čvrsto su bili rešeni da njihova deca nose neobična imena.
Naime, njihova prva ćerkica zove se Indija Rouz, a druga naslednica dobila je ime Kasia Ginza.

I za kraj - imamo apsolutnog pobednika!

Darko Rundek je dao ime sinu David Vid Viktorije Dimitrije Sebastijan Ernest Rundek i definitivno zauzeo pobedničko mesto na našoj listi najčudnijih imena.

Međutim, njoj svakako ovde nije kraj, jer u poslednje vreme su u modi neobična imena. Možete li Vi nekog da se setite, koje je po vama najluđe ime koje su poznati dali svom nasledniku?