Izbor kupaćeg kostima za mnoge dame je više nego mučan proces šopinga. Tom modnom detalju pridaje se posebna pažnja, jer za tih nekoliko dana odmora na plaži želimo da izgledamo najbolje što možemo.

Traženi model mora ispuniti mnogo zahteva kako bi se, prvenstveno, osećali opušteno i zadovoljno, ali i kako bi naglasili prirodnu ženstvenost, izgledali elegantno, senzualno i  odvažno. 

Možda ste prošlog leta, zbog aktuelne situacije sa koronavirusom, odustali od potrage za idealnim modelom. Dobar kupaći kostim uvek je dobra investicija i treba imati bar jedan u modelu koji savršeno pristaje našoj figuri.

Ono što je zasigurno je da će 2021. godinu obeležiti kostimi sa dubljim strukom. To mogu biti crni mali kostimi koji su uvek u modi i svima dobro stoje.

kupaći
Unsplash 

Kada je reč o kupaćim kostimima koji će ovog leta biti u trendu, za sada je jasno da se ne razlikuju mnogo u odnosu na one od prošle godine. Još uvek su prisutni retro detalji, smeli printovi i minimalistički dizajn.

Ali za slučaj da si u potrazi za kupaćim koji će biti trend 2021. godine, u nastavku otkrivamo koji su to modeli kupaćih kostima vredni pažnje.

Visoko sečen donji deo 

Prošla godina nam je definitivno nametnula ovaj trend, tako da i kupaći koji nisu prirodno imali takvo visoko sečenje su ih devojke masovno visoko dizale. Bez obzira na to da li ove sezone biraš jednodelni ili dvodelni model, jedan od trendova je baš ovaj model u duhu 80-ih koji uglavnom svima dobro stoji jer vizuelno izdužuje noge.

Gornji deo sa korpama

Ovo je jedan od retro momenata, o kom smo pričali, koji je vidljiv u swimwear trendovima za leto 2021. i odličan je izbor za baš svaku devojku, bez obzira na obim grudi. U predstojećoj sezoni must će biti modeli koji su doslovno kopija najboljeg grudnjaka svake devojke. 

Detalji poput alki

Možda nije najpraktičniji izbor za sunčanje, zbog tagova koje ostavlja, ali da ga je "instagram approved" definitivno jeste! Alka uključena u dizajn kupaćeg kostima je poput nakita koji upotpunjuje odevnu kombinaciju, te ćeš sa ovakvim kupaćim kostimom sigurno biti primećena na plaži ili bazenu.

Gornji deo na vezivanje

Dok smo ranije vezivale isključio samo donje delove sa strana, sada se ovaj čvorić preselio na gornji deo kupaćeg, čineći skroz vizuelno drugačiji dekolte.

Kupaći sa detaljima lanaca

Naizgled običan kupaći pretvoren je u efekatan komad uz pomoć metalnih lanaca u nekoliko slojeva. Ovakve detalje možete i same da prišijete i da jednostavan kupaći kostim transformišete u pravi glamurozni model. Nema šanse da vas ne primete na plaži i ne požele isti takav!

Jednodelni kupaći kostim

Postoji bezbroj varijanti jednodelnih kupaćih kostima koje pristaju i mlađim i starijim generacijama. Ovog leta se jednodelni kupaći kostimi vraćaju na modnu scenu u punom sjaju. Krojevi su moderniji nego pre, a tu je i dodatni aksesoar - pojas.

Ukoliko vas zanimaju koji su to još materijali, printovi i IT modeli ovog leta, pogledajte u videu ispod: