Glumica bugarsko-kanadskog porekla Nina Dobrev i njen dečko profesionalni snouborder Šon Vajt zajedno su proveli ceo karantin koji je nastupio zbog pandemije koronavirusa, a ne odvajaju se jedno od drugoga ni nakon što je završio.

Golupčići su zajedno snimljeni dok su napuštali teretanu i zajednički jutarnji trening u jednoj od teretana u Los Anđelesu, a više je nego očigledno da je 32-godišnja Nina očarala svog partnera. On je nije ispuštao iz vida dok su šetali ulicom, a čak u jednom trenutku nije mogao odoleti da je ne dodirne po pozadini kada je mislio da ih niko ne gleda, ali dežurnim paparacima taj prizor nikako nije mogao da promakne.

Nina Dobrev i Šon Vajt
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Glasine o njihovoj vezi počele su da kruže početkom 2020. godine, a njima blizak izvor potvrdio je kako je njihova ljubav jako ozbiljna.

"Veza Nine Dobrev i Šona Vajta ozbiljna je i jako im je lepo. Oboje su aktivni, zabavni, vole da se zabavljaju, zajedno idu u avanture, a mogu razgovarati o bilo čemu i voditi duboke razgovore. Nina je jako otvorena osoba, puna ljubavi, jako voli Šona i srećna je što je on deo njenog života", ispričao je izvor za Daily Mail.

Nina Dobrev i Šon Vajt
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia