Od kako se pojavila vest da se prelepa holivudska glumica Megan Foks zabavlja sa reperom Kolsonom Bejkerom, odnosno Mašin Ganom Kelijem, kako mu je umetničko ime, mnogi nisu mogli a da se ne zapitaju šta je videla u njemu. 

Zbog repera je ostavila i svog supruga, zvezdu serije "Beverly Hills" Brajana Ostina Grina, sa kojim ima troje dece. Iako se duže vreme šuškalo o problemima u njihovom braku, niko nije mogao ni da pomisli da će Megan utehu naći pored takvog muškarca kao što je Mašin. 

Međutim, par ne haje za komentare drugih, ludo su zaljubljeni, a već su i upoznali decu iz prethodnih odnosa. Žive zajedno, a šuška se i da su odnedavno vereni. 

Međutim, strasti su se poprilično uzburkale kada je 30-godišnjak viđen kako izlazi iz noćnog kluba u zapadnom Holivudu na zadnjem izlazu sa ženom koja definitivno nije bila Megan.

Naravno, kako to obično biva, odmah su krenula nagađanja o kome je reč, ali nema razloga za uzbunu. Reč je o njegovoj asistentkinji Oliviji Stoun. Dvojac je potom ušao u njegov automobil i odvezao se u nepoznatom pravcu, ali ih je na zadnjem sedištu čekao drugi prijatelj.

Megan i reper u vezi su oko godinu dana, a on trenutno bolje upoznaje njene sinove. "Megan obožava svoje momke i uvek će im biti na prvom mestu. Zato joj je drago kad vidi da se odlično slažu sa Kolsonom", otkrio je izvor blizak glumici.

megan foks masin gan keli
Insatgram 

Par se upoznao pre godinu dana na snimanju filma "Midnight in the Switchgrass" i uplovili su u vezu koja i dalje, kako stvari stoje drma Holivud. Kako stvari za sad stoje, ljubav cveta, a ostaje da vidimo da li je upravo Mašin Meganina mirna luka.

Više njihovih fotografija pogledajte u galeriji ispod: 

Insatgram Megan Foks i Mašin Gan Keli