Do sada se nije oglašavao ovim povodom. Nakon razlaza sa Megan Foks, svoj život je nastavio, uplovio je u vezu sa australijskom manekenkom Tinom Luiz.

Ipak, deset godina provedenih sa Megan u braku ne mogu biti zanemarene. Tako je glumac za podkast „The Hollywood Raw“ spomenuo aktuelne vesti povodom nove veze Megan i repera.

„Saznao sam na moj način. I to je jedini detalj koji ću vam dati. Nisam čitao o tome niti nešto slično. Trudim se da ne čitam ništa i da se ne mešam u to“, rekao je Brajan i dodao da je sada najviše posvećen deci.

„Samo sam spustio glavu dole i fokusiram se na decu. Znam da i Megan radi iste stvari“, rekao je glumac.

Kada su se pojavila nagađanja da se Brajan i Megan razvode, glumac je u emisiji „With Brian Austin Green“ potvrdio da je to istina. Pa, na neobičan način.

„Sanjao sam ružno, a to je da se moja supruga, koja je tri nedelja bila odsutna zbog snimanja novog projekta, vratila kući i rekla da želi razvod. Prepričao sam ga Megan, ali ona je tvrdila da je sve to samo ružan san i da je sve u redu. Ipak, kada se vratila sa snimanja, nije bila baš svoja. Bila je hladna i shvatio sam da se nešto događa. Dao sam joj malo vremena, misleći kako je sve to zbog puta i promene okoline“, rekao je nedavno Brajan.