40-ogodišnja glumica Olivija Mun viđena je u izlasku s prijateljima u Zapadnom Holivudu. Kratka i šarena haljinica kao stvorena za toplije dane lepo je naglasila njene vitke noge na koje je obula čizme na štiklu, ali lice je skrivala ispod maske.

Nažalost, njeno lice danas ne izgleda ni približno kao nekad, a pretpostavlja se kako se glumica dodatno "doradila" za vreme karantina, što je bila idealna prilika da se promeni unutar svoja četiri zida. Kratkim pregledom njenog službenog Instagram profila na kom je potpuno jasno kako je glumica svašta radila na licu.

olivija mun
Instagram 

Olivija je polu Kineskinja, polu Nemica, čemu može da zahvali na egzotičnom izgledu koji je odjednom nestao. Ono što se prvo primeti na njenom licu su njene drastično drugačije oči koje su manje "raširene" kao i obrve koje sada stoje puno više na licu nego ranije.

I uglovi njenih očiju sada su znatno podignutiji nego ranije, a šuška se i kako je glumica dorađivala obraze, odnosno stavljala implantate u njih, jer su joj danas puno izraženiji. Jagodične kosti nikada nisu bile toliko izražene na njenom licu kao danas, što je prvi znak hirurške operacije.

Olivija je, čini se, radila i nos, odnosno podizala most nosa, a tu su i botoks kao i fileri za usne koji su je dodatno trasnformisali u potpuno drugu osobu. Beauty blogeri smatraju kako je na celokupnu promenu izgleda lica potrošila najmanje 65 hiljada dolara.

Ipak, Olivija tvrdi kako ništa nije radila i kako su takvi komentari proklestvo holivudske industrije kada su u pitanju žene.

"Kad izgledaš loše, trebaš da se popraviš. Kad izgledaš dobro, radila si nešto na sebi", prokomentarisala je glumica.

Pogledajte u galeriji još neke fotografije i procenite sami - da li glumica preteruje sa upotrebom programa za ulepšavanje ili je ipak preterala sa intervencijama:

printscreen/instagram/oliviamunn Olivija Mun danas