Britanska rijaliti zvezda i voditeljka Šarlot Krosbi bila je jedna od omiljenih tv ličnosti dugi niz godina. Međutim, poslednjih godina sve više novinske stupce puni vestima o svojim, uglavnom bespotrebnim intervencijama, a sve manje dostignućima.

Zbog svega što je odradila na svom licu i telu, mnogi je više ne prepoznaju, a ispod njenih objava na mrežama uglavnom se provlači jedno te isto - više ne liči na onu slatkicu sa početka karijere, zbog čega je sa razlogom bila miljenica britanske javnosti.

Danas je Šarlot jedna od lidera u trendu plastične hirurgije i kozmetičkih zahvata na licu, a i pored svih negativnih komentara, ona tvrdi da je presrećna rezultatima i današnjim izgledom.

U brojnim intervjuima objasnila je razloge odlaska "pod nož".

"Ne biste sebi smeli da pravite ništa glupo što vam nije potrebno, ali ako postoji neki razlog da vam nedostaje samopouzdanja, samo napred i to promenite. Imate jedan život, nemojte ga živeti u bedi i nesreći", rekla je.

Takođe je otkrila da je rođena sa retkim zdravstvenim poremećajem poznatim kao urođena simastija, zbog čega su joj dojke počele da rastu zajedno, pa je njihova korekcija bila jedna od prvih za koje se odlučila.

"Nisam imala dekolte i želela sam da nosim majice sa dubokim izrezom, pa sam prvo otišla na konsultacije, a zatim na korekciju", rekla je Šarlot i dodala da ranije nije razmišljala o implantima, ali da se složila da joj ih ugrade na predlog hirurga.

U 2016. godini imala je i operaciju nosa jer kaže da je na njemu bila velika grba koja ju je mučila, pa je odlučila da je ispravi pre nekoliko godina.

sarlot krosbi
printscreen/youtube 

"Razmišljala sam o tome pet godina i to je najbolje što sam ikad uradila. Veoma sam srećna zbog toga, kao i drugih raznih postupaka koji uključuju tretmane botoksa i filere za usne", priznala je u videu na svom kanalu i podelila i pre i posle fotografije. 

Da se zadržala samo na dve intervencije, bilo bi u redu. Međutim, Šarlot je neko ko i te kako voli da pretera sa ubrizgavanjem botoksa, filera u jagodice, a usne je povećavala nekoliko puta

Drastične promene i česte posete hirurzima zabrinule su njene obožavaoce. Na društvenim mrežama počeli su da joj pišu zabrinute komentare i mole je da prestane da menja izgled, ali ona je jednostavno odlučila da komentare ili izbriše ili ignoriše.

"Trebalo je davno da sa tim prestane, posebno sa botoksom i filerima", "Jadna devojka, lice joj je jako nateklo. Da li je to neka vrsta alergije?", "Usta su joj kao kobasice, ovo je strašno", "Ima samo 29 godina, čemu potreba da se toliko menja", samo su neki od komentara ispod njenih postova na Instagramu. 

Na Youtubu se mogu naći i brojni snimci koji pokazuju sve njene promene tokom vremena. 

Kako je njena transformacija napredovala tokom godina, pogledajte u našoj galeriji i sami procenite da li je zabrinutost njenih obožavalaca bila opravdana.

XPOSUREUK / Backgrid UK / Profimedia, printscreen/instagram Šarlot Krosbi