Ukoliko ste bili ljubitelji čuvene serije "Tračara", verujemo da se sećate Bler Valdorf, omiljene "negativke" svih vremena, čije se "sassy "  fraze prepričavaju i dan-danas. Ova uloga pripala je lepoj i talentovanoj Lejton Mister, koja je, zahvaljujući ovom ostvarenju, gotovo preko noći stekla svetsku slavu.

I dok je njen lik na malim ekranima bio otelotvorenje glamura, tako je glumica u privatnom životu negovala dosta opušteniji stil.

Danas je u srećnom braku sa glumcem Adamom Brodijem, sa kojim ima i dvoje dece. Spadaju u najtajanstvenije parove u Holivudu, te svoju intimu i te kako čuvaju od javnosti i bliceva paparaca.

Venčali su se 2012. godine, a gotovo nikada se ne pojavljuju zajedno na događajima. Ipak, paparaci tu i tamo imaju sreće da ih snime negde u slobodno vreme, uglavnom dok surfuju.

"Oboje više volimo da budemo kod kuće. Ne idemo na puno događaja na koje bismo mogli ići, jer ne želimo takvu promociju. Pronašli smo savršenu ravnotežu između privatnog i poslovnog života i to funkcioniše. Osim toga, nismo previše aktivni na društvenim mrežama", otkrio je Adam jednom prilikom. 

I ovog puta, fotografi su ih snimili na plaži, među talasima, a veoma je zanimljivo da je javnost i dan-danas poredi sa Bler, sa kojom, kako je i sama glumica istakla nebrojeno puta, nema toliko toga zajedničkog.

lejton mister
SPOT / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Dok je u "Tračari" Bler besprekorno negovana i opterećena modom, ali i kilažom, u privatnom životu Lejton ni najamnje ne brine o tome. Na crvenom tepihu uglavnom bira jednostavna izdanja, a u privatno vreme bira ležerne kombinacije.

Ne opterećuje se ni kilogramima, celulitom, i drugim "nesavršenostima", već bira da uživa u životu. Od nas dobija jedno veliko SVAKA ČAST za to što ne robuje holivudskim nerealnim standardima lepote.