Njihova "Senjorita" zaludela je pre godinu dana ljude širom sveta, a onda je kao iz vedra neba stigla i infromacija da se talentovani muzičari i zabavljaju. 

Naravno, reč je o Kamili Kabeljo i Šonu Mendezu, a treba li da kažemo da su preko noći postali IT par?

Baš iz tog razloga, paparaci ih prate u stopu. Navodi o njihovoj romansi počinju još 2019. godine, iako mnogi tvrde da su emocije postojale i ranije, ali da su to dobro skrivali zbog muzičke saradnje. 

Bilo kako bilo, Kamila i Šon trenutno važe za jedan od najpopularnijih parova na muzičkoj sceni, a uslikani su pre nekoliko dana u opuštenoj šetnji sa zlatnim retriverom Tarzanom. 

Lepa pevačica nije imala ni trunku šminke, a ležerno izdanje joj dobro stoji, čak i kada nosi preširoke majice i sportsku odeću. Svoju dugu kosu vezala je u punđu, a Šon je takođe bio sportski odeven. Par živi na relaciji Los Anđeles-Majami, a kuće imaju u oba grada.

kamila kabeljo
printscreen/youtube 

Pre nekoliko dana, Kamila se našla na udaru obožavalaca širom sveta zbog rasističkih komentara na svom Tumblr profilu od pre nekoliko godina. Izvinila se svima i rekla da je to učinila iz nepromišljenosti.

Poznata lepotica zaludela je svet scenama iz spota "Senorita", koji je snimila sa Šonom Mendesom, a zahvaljujući pesmi osvojili su nekoliko nagrada.

Kamilin najveći hit pored navedenog je i "Havana" od kojih samo audio snimak ima preko milijardu pregleda, a oficijelni spot preko 900 miliona. Nastavila je da ređa hitove, te ne čudi što je "sitna ali dinamitna" crnka jedna od omiljenih pevačica.

Pogledajte još neke fotografije slavnog para: 

printscreen/youtube/ Nestle Low Life Šon Mendez sa bivšom devojkom Kamilom Kabeljo