O novim fotografijama lica čuvenog holivudskog zavodnika i miljenika miliona žena, Zaka Efrona, danima ne prestaje da se priča. 

Slike zvezde serijala "High School Musical", preplavile su društvene mreže, a svi su i dalje u šoku zbog više nego očigledne promene izgleda.

Naime, najviše se upiralo prstom da je Zak "malo" preterao sa botoksom, a izdeformisana vilica delovala je kao da se podvrgao i nekim estetskim intervencijama.

Naravno, internet je ekspodirao gotovo preko noći, a komentari su se samo ređali.

"Odbijam da verujem da je ovo Zak Efron", "Sigurno je bio na botoksu", "Upravo sam video ovo i doslovno plačem. Molim te Zec, reci mi da je ovo sve noćna mora", "Zak je nestao i pokušali su da ga zamene, ali nisu imali sredstava", pisali su šokirani obožavatelji na društvenim mrežama.

zak efron
Media-Mode / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Ni Tviteraši nisu zaostajali sa šalama i meme-ovima, a možda najčešće poređenje je sa fancy varijantom "Lignjoslava".

Ipak, Zakovi prijatelji tvrde da poznati glumac ništa nije radio od plastičnih intervencija, već da je zbog uloge nabacio par kilograma. 

Međutim, sve vreme se čekala reakcija jednog od najpoznatijih hirurga slavnih, odnosno "hirurga kome se veruje", kako su često pisali u medijima, a koji je do sada komentarisao i neretko pogađao tačno šta su sve velike zvezde radile od korekcija

U pitanju je, naravno, TikTok zvezda, dr Antoni Jon, kog je tagovao ogroman broj ljudi kako bi prokomentarisao novi Efronov izgled. 

@tonyyounmd

#duet with @ashleysonlin What Happened to Zac Efron’s Face! #zacefron#botox#wisdomteeth#wisdomteethremoval#doctorreacts

♬ Blade Runner 2049 - Synthwave Goose

"Svi pričaju o tome kako Zak Efron izgleda čudno. Mora da je imao operaciju oblikovanja vilice, botoks ili filere", započeo je sa pričom doktro Jon. 

"Ali, ja se ne bih složio. Iskreno, ovo više deluje kao da je imao stomatološku intervenciju, a ne kozmetičku".

"Kada vadite umnjake, velike su šanse da ćete ovako izgledati. Zato je sve otečeno duž zadnjih delova vilice", objasnio je doktor. 

Mnogi su se složili da ovakvo objašnjenje "pije vodu", te da bi hirurzi, pre nego bilo ko drugi, sigurno znali ako je nešto uradio sa licem. Međutim, ima i onih koji se ne slažu, i koji su više nego ubeđeni da se Zak ipak malo "dorađivao".

Šta vi mislite? Da li se slažete sa čuvenim plastičnim hirurgom, ili ste mišljenja da je glumac ipak preterao sa filerima?

Glasajte u anketi i podelite sa nama vaše mišljenje.