Holivudski glumac 33-godišnji Zak Efron vratio se u Sidnej s nedavnog puta iz Dubaija, te sada 14 narednih dana mora provesti i karantinu svom privatnom imanju, zbog čega njegova nova devojkaVanesa Valadares uživa sama na plaži.

Paparacii su 25-godišnju Vanesu, koja se inače bavi i manekenstvom, snimili u bikini-izdanju s tangicama u kojem je pokazala vitku liniju šetajući i opuštajući se uz okean, a pokazala je i tetovaže kojima je ukrasila telo.

Zak i Vanesa
Media-Mode / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Zak je brinetu koja je osvojila njegovo srce upoznao u maju prošle godine u jednom kafiću, gde je ona radila kao konobarica. Izvori bliski njoj istakli su kako se par upoznao preko Vanesinog šefa, a ona je navodno zbog glumca ostavila posao kako bi što više vremena mogla da provodi s njim.

"Zaista mislim da bi Zak trebao da se oženi njom, ako bi ona na to pristala. Prekrasan su par, sve rade zajedno i baš su slatki", otkrio je glumcu blizak izvor za "New Idea" i potvrdio da je njihova veza itekako ozbiljna. Zak već mesecima živi nedaleko od nudističke plaže Belongil Beach, a svojevremeno je rekao kako voli da boravi u Australiji jer mu je lako da tamo ostane anoniman.

"Ono što volim kod te zemlje, a to nemamo u Kaliforniji, je to što ima toliko plaža na kojima uopšte nema ljudi", rekao je glumac. Navodno mu se toliko sviđa tamo da trenutno razmišlja o kupovini kuće umesto iznajmljivanja. Dodatni razlog tome verovatno je i nova ljubav.