Pevač i izvođač nekih od najvećih hitova svih vremena, popularni Riki Martin svojim obožavateljima na Instagramu pohvalio se drastičnom promenom imidža.

Naime, 49-godišnji Riki sa svojih 14,9 miliona pratioca u poslednje vreme deli fotografije na kojima pozira s izblajhanom bradom, a na taj eksperiment odlučio se uoči snimanja novog spota u Portoriku, i to, kako je sam na Instagramu priznao, iz dosade.

Jedna od poslednjih fotografija na kojoj pozira s novim imidžem je ona na kojoj je otkrio i da je dobio  Grammy za album "Pausa", koji je objavio 2020. godine. Prestižna muzička nagrada kao da je ostala u senki bele brade koja mu je inače prirodno smeđe boje, zbog čega su neki i zaključili da je neprepoznatljiv. I dok se jednom delu obožavatelja svidela promena, drugi su malo manje oduševljeni.

Riki Martin
Instagram 

"Pokrećeš novi trend", "Zauvek ćeš ostati kul", "Plavuše se bolje zabavljaju", "Molim te, vrati se na staro", "Žao mi je, ali ne sviđa mi se", "I ja ću ovo probati", samo su neki od komentara koje koji su se našli ispod njegovih objava.

Riki je 90-ih godina važio za jednog od najpoželjnijih muškaraca za kojim su uzdisale žene širom sveta. Svojim hitovima osvajao je top-liste, a uz to i srca žena. Sve do jednog dana, tačnije 2010. godine kada je javno priznao da je homoseksualac i slomio srca mnogih obožavateljki.

Riki Martin
Instagram 

Riki i sirijsko-švedski slikar Džvan Josef počeli su da se zabavljaju 2016. godine, a veridbu su potvrdili u novembru 2017. godine tokom gostovanja u emisiji slavne komičarke Elen Dedženeris. Već u januaru 2018. godine pevač je potvrdio da su se u tajnosti venčali. Još uvek su u srećnom braku i roditelji su četvoro dece koje im je na svet donela surogat-majka. Kako je Riki izgledao nekad, pogledajte u galeriji u nastavku:

Shutterstock Pogledajte koliko se pevač promenio u međuvremenu