Sajmon Bejker (51), glumac i reditelj početkom prošog meseca je šokirao svoje obožavatelje popularne serije "Mentalist" vešću da se nakon 29 godina braka razvodi od svoje supruge Rebeke Rig od koje je mlađi dve godine, i sa kojom ima troje dece. Sada već bivši supružnici tada su u zajedničkom saopštenju objavili kako, uprkos razvodu, ostaju u dobrim odnosima i da će im deca - 27-godišnja Stela, 22-godišnji Klaud i tri godine mlađi Hari uvek biti na prvom mestu.

Naime, nagađalo se da je mogući razlog razvoda mogla da bude navodna Rebekina afera, nakon najnovijih glumčevih paparaco fotografija koje su obišle svet, mnogi smatraju kako je ipak Sajmon bio taj koji je stavio tačku na kraj njihovog odnosa.

Sajmon Bejker
Media-Mode / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

51-godišnjak je snimljen na australiskoj plaži u zagrljaju atraktivne brinete. Fotografije para koji se nije suzdržavao u razmenjivanju nežnosti u plićaku ubrzo su izazvale veliko zanimanje javnosti koja je počela da nagađa kako je pravi razlog Sajmonovog razvoda 15 godina mlađa dizajnerka.

Reč je o 36-godišnjoj Lauri Mej Gibs, suvlasnici sportske marke odeće pod imenom Nagnata, kao i velikoj zaljubljenici u jogu i zdrav način života koja je, ako je suditi prema fotografijama, u potpunosti zaludela poznatog glumca.

Iako ni Sajmon ni Rebeka nisu išli u detalje razvoda, navodno među supružnicima već dugo nije bilo 'iskri', a prijateljima su se žalili kako je njihov brak postao izrazito monoton kao i da oboje žele promene i da pokušaju život sa nekim drugim. S obzirom na poslednje fotografije čini se kako Sajmonu život više nije monoton.