Danima mediji bruje o mogućem pomirenju latino dive Dženifer Lopez i holivudskog glumca Bena Afleka.

Međutim, kako su obe strane još uvek neme na sva nagađanja, a poznato je da je par nedavno uživao na romantičnom putovanju, glasine su postale još glasnije, a sve zbog jedne objave na Instagramu pevačice.

Naime, Džej Lo uveliko radi na snimanju filmova, a nedavno se vratila i u studio. Sada je na Instagramu okačila kompilaciju pesama sa albuma "This Is Me... Then" i istakla da joj je upravo taj najdraži od svih.

Međutim, upravo se na tom albumu nalazi čuvena pesma koja ju je proslavila "Jenny from the block", a u tom spotu pojavljuje se i njen nekadašnji verenik Ben Aflek koji ju je u nekim kadrovima čak i ljubio po zadnjici.

Nakon 19 godina, "Dženi iz bloka" rešila je da ponovo re-izda legendarni album. Naravno, zbog specifične objave, mnogi su u komentarima požurili da čestitaju pevačici na "priznanju".

dzenifer lopez ben aflek
Shutterstock 

Podsetimo, Dženifer i Ben viđeni su nekoliko puta zajedno, kako u automobilu, tako i ispred njene kuće, iako su tvrdili da su samo prijatelji. Iako je Rodrigez pokušao da se pomiri sa pevačicom, to nije urodilo plodom, a izvori komentarišu da je šokiran koliko je brzo nastavila dalje.

Kako tvrde izvori bliski paru, pevačica i glumac čuju se svakog dana i jedva čekaju da se vide ponovo.

"Dženifer je jako uzbuđena s obzirom na to kako stvari napreduju s Benom", rekao je anonimni izvor za People. Takođe je izvor dodao da par nema velike ljubavne planove jer oboje imaju decu sa kojom žele da provode vreme ali i poslovne obaveze.

Šta vi mislite, da li je ovim Džej Lo konačno potvrdila nagađanja? Glasajte u anketi i podelite sa nama mišljenje.