Bio je i red da čuvenu latino divu konačno vidimo raspoloženu i nasmejanu. Nakon romantičnog vikenda u Montani sa bivšim verenikom Benom Aflekom, Džej Lo se vratila na posao, a svima je zapalo za oči koliko dobro i odmorno izgleda.

51-godišnju glumicu i pevačicu fotografi su uslikali na setu u Majamiju u lepršavoj, crvenoj haljini sa dekolteom i dubokim izrezom, ispeglane kose i sa velikim alkama.

Nevezano što je u pitanju bilo snimanje filma, "Dženi iz bloka" je i na pauzama snimanja blistala od zadovoljstva i takvu je, iskreno, baš dugo nismo videli.

dzenifer lopez
MEGA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Očigledno je pevačici "Benifer vikend" bilo baš to što je potrebno. Podsetimo, Dženifer i Ben Aflek bili su zajedno pre 17 godina, a nakon raskida veridbe nisu ostali u dobrim odnosima. Međutim, očigledno je da su se negde tokom svih tih godina izmirili, pa čak i sprijateljili, što je i sama Dženifer Gardner nedavno potvrdila kada su je pitali da li joj smeta što njihova deca provode vreme za latino divom.

Bena su mnogi nazivali "rak-ranom" Džej Lo, odnosno "onim jednim koji je pobegao", te su svi više nego ubeđeni da je nekadašnji par nastavio gde su stali pre mnogo godina.

dzenifer lopez
Shutterstock 

Svojevremeno su bili zajedno godinu ipo dana i zvali su ih "it" holivudskim parom, a glumac je kasnije govorio da mu je ta veza skoro uništila karijeru.

Dok su bili zajedno, Ben je često bio predmet ismevanja, pogotovo kada je u javnost procurila priča da mu pevačica govori šta da obuče. Iako ju je kasnije godinama "blatio" u javnosti, evidentno je da prava ljubav zaborava nema, te je u međuvremenu "okrenuo ploču".

Nedavno su ih paparaci slikali zajedno u kolima, a tad se potegla priča da se samo druže kao svih ovih godina, što nekim čudom niko živi nije znao.

dzenifer lopez ben aflek
Bruce/Javiles / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Nakon toga je Ben poprskao vodom paparace na pitanja o bivšoj-sadašnjoj dragoj. 

I sada su otišli na romantičan "prijateljski" vikend, da odmore od svega. Hm, dobro... Verujemo, sve verujemo.

A vi?

Šta mislite, da li su Džej Lo i Ben zajedno ili su ipak samo prijatelji? Glasajte u anketi i podelite sa nama vaše mišljenje.