Pevačica Dženifer Lopez šokirala je javnost kada se saznalo da se, nakon prekida veridbe s Aleksom Rodrigezom, ponovo viđa s Benom Aflekom s kojim je takođe bila verena pre 17 godina. 

Zadnjih nekoliko nedelja nisu se odvajali jedno od drugog, a paparaci su ih ulovili i kako zajedno uživaju u luksuznoj vili u Majamiju, koju su neki već prozvali njihovim ljubavnim gnezdom.

Viđeni su i u teretani gde su navodno razmenjivali poljupce, ali čim je Ben otišao iz grada, Džej Lo je ulovljena s još jednim bivšim.

Pevačicu su paparaci slikali u Majamiju na ručku s Markom Entonijem, s kojim je bila u braku od 2004. do 2014. godine i zajedno imaju 13-godišnje blizance Emu i Maksa.

dženifer lopez i mark entoni
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Bivši supružnici uživali su u opuštenom razgovoru i time su još jednom potvrdili da su nakon razvoda ostali u sjajnim odnosima, što su oboje često isticali u intervjuima.

Zanimljivo je i da se svoje veze s Dženifer sada odlučio da se priseti još jedan njen bivši koji je na Instagramu podelio njihovu zajedničku fotografiju iz vremena kada su bili par.

Radi se o reperu poznatom i Paf Dedi ili Pi Didi, koji je s pevačicom bio u vezi od 1999. do 2001. godine.

Mogi su njegov potez protumačili kao provokaciju Benu Afleku pa su glumca označavali u komentarima ispod fotke, dok su neki pisali i kako su Didi i Dženifer bili mnogo bolji par i da je trebala da se vrati njemu. Niko od glavnih aktera se nije oglasio na komentare.

dženifer lopez i ben aflek
Bruce/Javiles / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Čini se da su svi poludeli za Džej Lo otkako je raskinula veridbu s Rodrigezom, ali Aflek je ipak najbrže stigao do njenog srca.

Više fotografija Lopezove pogledajte u galeriji:

Instagram, MEGA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Dženifer Lopez