Američka pevačica i glumica Dženifer Lopez je uslikana dok je ulazila u teretanu u Majamiju, a tom prilikom je izgledala neverovatno dobro i svi komentarišu da je "procvetala" otkako je raskinula veridbu sa bivšim bejzbol igračem Aleksom Rodrigezom i pomirila se sa Benom Aflekom.

Naime, latino diva je ovog puta prošetala u svetloljubičastim helankama i topu, a u prvi plan je došao njen ten i prelepa bronzana boja tela.

Čini se da je Džej Lo iskoristila lepo vreme da se malo osunča, a pevačica je celu odevnu kombinaciju ukombinovala sa diskrentim nakitom i svetlobraon naočarima za sunce.

dzenifer lopez
VAEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ona je u ruci nosila jednu od najskupljih torbica - "Hermes", napravljenu od krokodilske kože, koja košta 100.000 dolara, dok je obula bele patike sa svetloljubičastim pertlama, kako bi ih ukombinovala sa odevnom kombinacijom.

"Prezgodna", "Zračiš, prelepa si", "Sve si lepša i lepša", samo su neki od komplimenata koje je Dženifer dobila na račun izgleda.

Podsetimo, Dženifer Lopez i Ben Aflek se već neko vreme nalaze u iznajmljenoj luksuznoj vili u Majamiju, gde uživaju u nedavno obnovljenoj romansi.

dzenifer lopez
VAEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Naime, slavni par ima više nego dovoljno prostora za uživanje u Majami Biču u ogromnoj palati. Vila se prostire na 929 m2 i ima 11 spavaćih soba, 12 kupatila, 3 garaže i privatnu teretanu. Od ostalih zanimljvosti na imanju se nalaze bazen, đakuzi i spa centar.

Aflek je nedavno stigao u Majami kako bi proveo što više vremena sa Dženifer nakon što su ponovo obnovili svoju ljubav posle 17 godina, nedugo nakon raskida njene veridbe sa Aleksom Rodrigezom.

ben aflek, dzenifer lopez
Shutterstock 

Pevačica ovog meseca provodila vreme u Los Anđelesu sa Aflekom, a nakon "Vax Live" koncerta otputovali su na odmor na 7 dana.

Njih dvoje su se upoznali na setu filma "Gigli" 2001. godine i bili su vereni od 2002. do 2004. Više fotografije Lopezove pogledajte u galeriji:

Instagram, MEGA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Dženifer Lopez