Pre nekoliko nedelja, kao bomba odjeknula je vest da su se glumica i pevačica Dženifer Lopez pomirila sa glumcem Benom Aflekom sa kojim je bila u vezi tokom 2000-ih.

Međutim, verovatno veće iznenađenje su doživeli upravo Dženifer i Ben kada je njen bivši dečko Pi Didi, tada znan kao Paf Dedi objavio fotografiju na Instagramu sa Dženifer i jednostavno napisao "tbt" (povratak u prošlost).

Hip hop mogul pravog imena Šon Kombs (51) je objavio fotografiju na kojoj drži ruke sa Dženifer (51), ali ta slika je zapalila društvene mreže jer su se fanovi zapitali koje su namere i zašto je uopšte objavio to. Mnogi poznati su komentarisali ispod ove objave.

Pevačica Kejša Kol je komentarisala, kao i producent Timbaland i Šonov sin je salutirao ocu uz jedno "Faco" a Starino je napisao "zbogom Bene".

Pi Didi je oduvek komentarisao Dženifer, pa čak i onda kada su oboje bili u dugim vezama.

Kada je 2019. godine ostavio komentar ispod njene slike, tadašnji verenik Dženifer Lopez, čuveni sportista je morao da "obeleži teritoriju" i napisao je da je on pravi srećnik.

Lopezova i Šon su bili u vezi od 1999. do 2001. godine, a Dženifer je kasnije pričala da je razlog njegova nevera. Upoznali su se na setu, a ono što je možda ubrzalo raspad njihove veze je i hapšenje koje je usledilo zbog pucnjave koje se desila u noćnom klubu, a u njihovom džipu je nađeno ukradeno oružje. Protiv Dženifer nije podignuta optužnica, ali je Didi morao na sud gde je oslobođen.

Bilo kako bilo, Pi Didi se prisetio prošlosti, a Dženifer Lopez najviše vremena provodi u Majamiju gde živi sa decom Emom (13) i Maksom (13) koje je dobila u braku sa pevačem Markom Antonijem (52).