Dženifer Lopez i Ben Aflek nekada su bili "it" par. Svet ih je obožavao, a uostalom, kako i ne bi? On, holivudski glumac u usponu, lep, miljenik žena... ona nestvarno zgodna i drugačija od svih koji su se tad pojavili na sceni.

Još nakon spota "Jenny from the block" u kom se i pojavio glumac, "Benifer" je postao simbol savršene ljubavi i onoga što su mnogi priželjkivali u svojim životima.

Međutim, život piše romane čak i kada ste holivudske zvezde. Njihova veza je pukla, a par godinama nije razgovarao. Ben je čak u početku ni malo prijateljski komentarisao celu situaciju.

dzenifer lopez ben aflek
Shutterstock 

Ipak, kako to obično biva, "maca je došla na vratanca", a nekadašnji ljubavnici bili su dobri prijatelji sve do skoro. Ako je verovati navodima, Džej Lo i Aflek su ponovo uplovili u ljubavnu luku, a prve spekulacije o pomirenju javile su se kada su pevačicu videli u kolima sa glumcem.

dzenifer lopez ben aflek
Bruce/Javiles / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Međutim, tada su to demantovali, a Ben je čak i polio novinare na pitanja o latino divi. Usledio je odmor u Montani koji je očigledno probudio iskrice, ali se par nije oglašavao po tom pitanju.

Očigledno je da diva blista, te da nakon ljubavnog brodoloma sa Rodrigezom konačno možemo videti osmeh na njenom licu, a nedavno su ponovo uslikani na romantičnom putovanju i delovali su zaljubljeniji nego ikad.

Naravno, fotografi ih prate u stopu pokušavajući da doznaju što više informacija o njihovom odnosu, a nedavno su ih uslikali na putu do omiljene pevačicine teretane.

ben aflek
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Naravno, Dženifer je pokazala savršeno izvajano telo u topu i ljubičastim sportskim helankama, ali pažnju svih privuklo je nešto drugo.

Naime, ako malo bolje pogledate, primetićete sat na Aflekovoj ruci koji mu je, gle koincidencije, poklonila sama Džej Lo i to davne 2002. godine, a isti sat je nosio i u čuvenom spotu za pesmu "Jenny from the Block".

Iako par nije ničim odavao da su zajedno pred očima medija, izvori koji su ih videli u samom objektu tvrde da unutra nisu bili trako stidljivi. Čak su se poljubili na podu i bili vrlo razigrani jedno s drugim izumeđu vežbi — tvrdi jedan očevidac za In Touch.

Biće da stara ljubav ipak zaborava nema.