Jedna od glavnih tema svetskog šoubiznisa trenutno je obnovljena veza bivših verenika, Dženifer Lopez i Bena Afleka. Pevačica se s glumcem navodno počela da se dopisuje putem mejla u februaru, dok je još bila verena za Aleksa Rodrigeza.

Nakon službenog raskida, Dženifer je ubrzo prvi put viđena s Benom, ali o svemu i dalje mudro ćute. A kao što je bilo i za očekivati, Aleksu nije bila najdraža informacija da mu je bivša tako brzo našla zamenu.

Izvori bliski penzionisanom sportisti otkrili su kako je bio jako povređen i da navodno još uvek ne može da veruje da je Dženifer tako brzo krenula dalje.

dženifer lopet i alkes rodrgez
- / Backgrid USA / Profimedia 

Inače, ovo sve među bivšim parom događa se 17 godina nakon raskida veridbe, a po njegovim izjavama pre nego što se oženio sa Dženifer Garner, bivši par nije ostao u najboljim odnosima.

Ipak, čini se da smo se prevarili, jer upućeniji izvori tvrde kako su Ben i Džej Lo ostali u kontaktu kao i da je njoj uvek lepo s njim. Takođe, Bena su nazvali "onaj jedan koji je pobegao" pa su mnogi sigurni da je par obnovio vezu.

džemnifer lopez i ben aflek
Shutterstock 

A sada je društvenim mrežama počela da se širi priča da će Aleks nakon svega da otkrije ime estetskog i plastičnog hirurga kog latino diva posećuje. Inače, već godinama pevačicu svi dižu u nebo i hvale njen mladolik izgled.

"Žena zmaj", "Žena koja ne stari", "Žena koja može sve", "Žena koja izgleda bolje od duplo mlađih koleginica" "Žena vino", najčešći su hvalospevi koji se o njoj pišu u medijima, ali ipak, u posednje vreme sve se više spominje i druga strana njene "lepote".

dženifer lopez
MiamiPIXX/Vaem / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Mnogi su počeli da govore da se itekako doradila botoksima i filerima, a već je poznato da svoje fotke na Instagramu, koje svi toliko obožavaju, itekako dorađuje. Kad smo videli celulit ili stomačić na njenim fotkama?

Nikad, jer pre objave Dženifer sve fino ispegla. A to se nije svidelo delu javnosti, kao ni njenim obožavateljima koji se osećaju prevareno i smatraju kako time šalje pogrešnu poruku ženama koje je dosad uvek javno ohrabrivala kako trebaju da budu ono što jesu.