Da glumica Megan Foks nikad nije izgledala bolje, to znamo od njenog razvoda od Brajana Ostina Grina s kojim ima troje dece.

Megan je ubrzo nakon toga sreću pronašla s četiri godine mlađim reperom Mašinom Ganom Kelijem, a javnost ne može da veruje kako su se spojili jer često napominju kako muzičar izgleda više kao njen sin, a manje kao partner.

Kako god bilo, glumica se nikada nije toliko smejala i izgledala srećno, ali ni sređivala. Naime, za vreme poslednjih godina s Brajanom, uglavnom smo je viđali u helankama i trenerkama, i iako je i tada bila jako zgodna, mnogi komentarišu kako joj sređivanje savršeno stoji.

Uska odeća, štikle i nešto poslovniji look ono su što bira za izlaske, ali na poslednjim fotografijama na Instagramu, ono što se najviše komentarisalo svakako je bilo njeno lice koje izgleda savršeno glatko.

Nije tajna da je Megan sređivala lice kod plastičnog hirurga, ali neko vreme je i preterivala s botoksom i filerima, toliko da jednom prilikom nije mogla da otvoriti oči, fotografiju je zatim objavila na društvenim mrežama, a nešto kasnije se pravila kao da nema pojma o čemu se priča.

Mnogi takođe smatraju da je glumica nekoliko puta operisala nos, da je povećala usne kao i da je podizala jagodice na licu.

Fanove je zabrinuo i alarmirao niz novih selfija slavne glumice, na kojima ona izgleda prilično veštački i više nalik lutki iz izloga, nego stvarnoj ženi. Tada je zadobila i niz uvreda i oštrih kritika, ali se nije oglašavala povodom istih.

"Izgleda kao lik iz crtaća", "Ne može da pomera lice", "Preterala je sa botoksom", bili su samo su neki od komentara.

Jedan od poznatih plastičnih hirurga u Holivudu za američki magazin "Stars" objasnio je šta se tačno dogodilo sa njenim licem.

“Svake godine izgleda drugačije. Nema sumnje da je zetezala čelo, podizala jagodice i pokušala da pegla svaku boru koja se javila na njenom licu” , izjavio je on.

Čini se da glumica ne misli da stane s tom praksom, a mnogi joj već sada zameraju da je preterala sa plastičnim operacijama.

O njenoj tranformaciji u odnosu sa početka karijere najbolje svedoče stare fotografije, ali čini se da su sada stvari i definitivno otišle predaleko. U galeriji pogledajte više njenih fotografija i procenite sami da li je preterala:

Tina Paul / Camerapress / Profimedia, Youtube Megan Foks je oduvek važila za najlepšu glumicu sveta