Glumica Lara Flin Bojl (51) u ponedeljak je fotografisana u Los Anđelesu prvi put nakon što je niko nije video gotovo godinu dana.

Paparaci su je ulovili na parkingu ispred jedne prodavnice, a na fotografijama je nije lako prepoznati.

Ikona devedesetih, koja se proslavila ulogama u serijama "Twin Peaks" i "Pravda za sve" svojevremeno je važila za jednu od najlepših žena u Holivudu, ali onda je rešila da se podvrgnute nizu estetskih zahvata na licu.

U želji za što dugotrajnijim mladolikim izgledom, potpuno se izobličila i danas nije ni senka lepotice koja je devedesetih mogla da bira muškarce s kojima će izlaziti, a na tom se spisku našlo puno poznatih imena.

Lara Flin Bojl
DIGGZY/JP / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Između ostalih bila je sa kolegom Erikom Dejnom, mužičarem Adamom Durikom, i Džekom Nikolsonom s kojim je raskinula 2004. nakon pet godina veze.

Svojim vezama punila je tablode koji su pratili svaki njen korak. Uskoro je došla na glas žene koja često menja ljubavnike i nije dovoljno posvećena svom poslu, što je dovelo do smanjenja ponude uloga koje su joj do tada pljuštale sa svih strana.

Glumica je od 2006. godine u braku s Donaldom Rejom Tomasom.

Jedan pogled na njeno lice i svaki plastični hirurg jasno može da vidi šta je sve pokušala da koriguje. Svetski stručnjaci tvrde da je operisala nos, povećavala usne, stavljala filere u lice, podizala obrve i naravno podvrgla se fejsliftingu.

Više fotografija, kako je izgledala nekad, a kako danas, pogledajte u galeriji ispod:

SL, Terma / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, FAMEFLYNET PICTURES / Backgrid USA / Profimedia Lara Flin Bojl