75-godišnja Žozelin Vajldstajn, koja je poznata pod nadimkom žena mačka, izazivanje zgražanje svaki put kad se pojavi u javnosti zbog izgleda svoga lica.

Milionerka, koja je nekad bila lepa žena, viđena je na plaži u Majamiju sa verenikom, modnim dizajnerom Lojdom Klejnom (54) gde je bila zbog Svetske polo lige na pesku. Žozelin je na sebi imala crnu odevnu kombinaciju i braon štikle dok se šetala peskom, a sve je izgledalo uobičajeno osim njenog lica, koje je unakazila plastičnim operacijama i to nisu mogle sa sakrijenu ni crne sunčane naočare.

Žozelin Vajldstajn
- / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Njen 21 godinu mlađi verenik bio je u crnim pantalonama, polo-majici, dok je na nogama imao čizme.

Inače, par se verio 2017. kada je Žozelin pokazala svoj prsten s dijamantom od 32 karata vredan milione, a vezu su počeli pre više od 15 godina. Planirali su da se venčaju 2018., ali još nisu izrekli sudbonosno da.

Žive u Majamiju otkad je ona proglasila bankrot, a pre nekoliko meseci prodat je jedan od njena tri stana u Trampovoj kuli na Menhatnu za nešto manje od dva miliona dolara, i to kako bi vratila novac koji je dugovala. Preostala dva stana takođe su na prodaju po ceni od 5,6 miliona dolara, prenosi New York Post. Tako se žena koja je svojevremeno čak imala i majmuna za kućnog ljubimca našla bez prebijenog dinara i morala je da podnese zahtev za stečaj. Kako bi se spasila od novčanih problema, prema pisanju stranih medija, trenutno pregovara i o snimanju dokumentarne serije o svom životu.

Žozelin Vajldstajn
rom-images / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Žozelin se proslavila 90-ih kada se razvodila nakon 21 godine braka od poznatog trgovca umetninama Aleka Vajldstajn, a u sudskom sporu pripalo joj je više od dve milijarde dolara. Uprkos tome što je jasno da je ova plavuša imala brojne operacije, njen verenik tvrdi da to nije istina.

"Ne znam zašto mediji sve to pišu i zašto su započeli to s nadimkom žena mačka jer je Žozelin uvek tako izgledala. Zaista nikad ništa nije radila svom licu. Imam njene fotografije stare 16 godina koje pokazuju da je izgledala isto kao danas", ispričao je njen verenik.

Par je 2016. privukao pažnju javnosti kada je uhapšen nakon burne svađe. Punili su naslovnice medija nakon što su se navodno fizički sukobili u svom domu, ali oni su odbacili sve navode o tuči, a vidljive povrede na telu pokušali su opravdati tvrdnjom da su bili nespretni tokom strastvenog sek*a.

Ipak, nakon toga su obnovili romansu. Prema pisanju američkih medija, Žozelin je od milijardi iz razvoda ostalo 10 miliona dolara.

Mnogi tvrde da njen verenik samo iskorišćava zbog njenog bogatstva koje mu pomaže u dizajnerskoj karijeri kao i da je zapravo homoseksualac.

Žozelin Vajldstajn
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Potrošila 2 miliona dolara na operacije

Upućeni su za Žozelininu izobličenost i opsednutost estetskim korekcijama krivili upravo njenog bivšeg supruga koji je po svaku cenu želeo da ona izgleda više nalik na mačku, a posledice njegove psihološke torture ostale su trajno vidne.

Na operacije potrošilapreko 2 miliona dolara, a sve kako bi udovoljila svom bišem suprugu Aleku koji je imao strast prema velikim, divljim mačkama. Međutim, Vajldstajn, koji je preminuo 2008. godine, je takve pretpostavke svojevremeno oštro demantovao.

"Ona je luda. Uvek bih saznao poslednji šta je uradila. Mislila je da može da popravlja svoje lice kao da je parče nameštaja. Koža ne funkcioniše tako. Ali, ona nije slušala", rekao je u intervjuu za "Vanity Fair".

Njen brak se završio razvodom, i to nakon što je Žozelina Aleka pronašla u krevetu sa 21-godišnjom ruskom manekenkom. Iste noći on je uperio pištolj u svoju ženu, a vrlo brzo usledila je brakorazvodna parnica, jedna od najvećih u istoriji, uz mnogo svađe, uvreda i međusobnih optužbi. Kako je izgledala pre svih intervencija pogledajte u nastavku: