Lana Del Rej rođena je u Njujorku, a zbog svojih kontroverznih tekstova i spotova, proslavila se u Holivudu veoma brzo. Lana je ćerka je Roba Granta, milionera i investitora, pa je od malih nogu uživala u luksuzu.

Poznata pevačica je posle srednje škole upisala metafiziku na Fordham univerzitetu u Bronksu, jer je želela da pronađe vezu između vere i nauke, ali ga nije završila jer joj nije išla matematika.

Još u mladosti je počela da piše tekstove i pesme koje je izvodila u noćnim klubovima Njujorka. Godine 2010. izdaje prvi studijski album "Lana Del Rej" za nezavisnu izdavačku kuću. Album je nakon kratkog perioda iz nerazjašnjenih razloga povučen iz prodaje, a ona o tome nikada nije javno govorila.

Lana Del Rej
Shutterstock 

Lana Del Rej je za jedan strani magazin izjavila da je bila zavisnik od alkohola, sa 14 godina je prvi put bila na odvikavanju.

"Pila sam alkohol kad god sam bila u prilici, često i sama. Tada je sve to delovalo u redu. Već sa 14 godina roditelji su me prvi put poslali na kliniku za odvikavanje", ispričala je pevačica.

Pevačica se navodno verila sa pevačem Šonom Larkinom kog je upoznala preko aplikacije za upoznavanje, a paparaci su je nedavno uslikali na ulicama Los Anđelesa, a u prvi plan je došao njen ogromni verenički prsten. Lana je donela odluku da se neko vreme ne pojavljuje u javnost, a paparaci su je uhvatili tokom opuštene šetnje, međutim jedan detalj posebno je zapao za oko njenim obožavaocima.

lana del rej
FIA Pictures / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Promena je posebno došla do izražaja u kombinaciji za koju se pevačica odlučila. Uske lasteks farmerice i kratak duks u beloj boji, otkrili su da se pevačica bori s viškom kilograma. Osim toga, obožavaoce je iznenadila i njena duga tamna kosa, jer je pre samo dva meseca imala nešto svetliju nijansu.

Njen izgled i primetan višak kilograma naišao je na negativne komentare, s obzirom na to da je uvek imala izuzetno vitku liniju, pa tako ovo predstavlja ogromnu promenu u njenom imidžu.

lana del rej
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Pored toga, za Lanu duže vreme se govori da se izobličila operacijama, a da su promene najvidljivije na njenom nosu. Strani mediji prenose da Lana nije dirala samo nos, već da je imala niz intervencija na svom licu - usta, jagodice, botoks...

Mnogi njen izgled komentarišu i na društvenim mrežama. Nakon što se Lana ugojila 15 kilograma, kako prenose inostrani mediji, odmah je postala žrtva “fat shaminga”. To zapravo znači da su je odmah vređali, omalovažavali i kritikovali samo zbog izgleda njenog tela – jer očigledno da joj nije dozvoljeno da se ugoji.

Američka pevačica ne mari previše za kritike, a nedavno je objavila svoj novi studijski album koji se zove "Chemtrails Over the Country Club", skoro godinu dana nakon što je otkrila njegov naziv.

Lana del rej
Shutterstock 

Nakon objave albuma “Norman Fucking Rockwell!” u 2019. godini i prošlogodišnjeg “Violet Bent Backward Over the Grass” novo izdanje uključuje prethodno objavljene pesme “Let Me Love You like a Woman” i pesmu po kojoj je album dobio naziv – “Chemtrails Over the Country Club”. U galeriji pogledajte više njenih fotografija:

Youtube Pevačica nekad i sad