Ašanti Daglas, ili samo Ašanti, 40-ogodišnja je mužičarka koja je nekad žarila i palila mužičkom scenom. R'n'B princeza vladala je scenom početkom 2000-ih, posebno u duetima s nekadašnjim zvezdama, reperima Nelijem, Dža Rulom i Fet Džoem. Iako danas nije toliko popularna kao pre, pevačica još uvek nastupa, a rado je viđen gost na raznih događajima.

Iako je pokušavala da vrati staru slavu, to joj nikada nije pošlo za rukom, a pevačica je sada viđena na odmoru s porodicom u meksičkom Tulumu gde je pozirala u crno-zelenom minijaturnom bikiniju, ludo se zabavljajući s društvom. Ašanti nema puno toga zajedničkog sa ženom s početka karijere.

ašanti
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Pevački talent nije jedina stvar po kojoj je poznata, i zbog koje je bila često u medijima.

Naime, pevačica je bila pod lupom javnosti i zbog veze sa repereom Nelijem s kojim se upoznala 2003. godine na pres-konferenciji za slavne Grammyje, ali ljubav je planula godinu kasnije.

Svoju 10-godišnju romansu par je okončao 2014. godine, a kako je pevačica sama istakla u kasnijim intervjuima, problem je bio nedostatak poverenja.

"Izdana sam, a ljudi moraju da odrastu i preuzmu odgovornos za svoje postupke", nastavila je u istom intervjuu, ali nije otkrivala na koji je način bivši partner izdao. Takođe, tada je i naglasila kako se baš nikada neće pomiriti. Ašanti je poznata i po vezama s Nasom, Džejmsom Hardenom kao i Flo Ridom. Kako se menjao njen izgled pogledajte u videu: