Ona je najbolja prijateljica Kajli Džener i često ih možemo videti na njenom profilu. Zajedno putuju, druže se i zabavljaju, a s godinama su postale izrazito slične zbog istog estetskog hirurga kojeg posećuju.

Najviše je to vidljivo kod Anastasije Stejsi Karanikolau koja zaista izgleda kao njena kopija. Ipak, iako na Instagramu izgledaju savršeno, sada su ih paparaci uslikali na ulicama Zapadnog Holivuda, a svi smo se mogli uveriti da su slike koje gledamo na Instagramu laž.

Nemaju savršeno telo, kao ni lice i izgledaju kao normalne devojke koje se na društvenim mrežama predstavljaju kao nešto sasvim drugo. Obe su bile odevene sportski i mnogima teško prepoznatljive.

Stejsi Karanikolau
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Inače, Anastasija je priznala da je stavljala filere u usne i objasnila da ljudi idu na kozmetičke zahvate kako bi se rešili svojih nesigurnosti. Strani mediji prenose da je Anastasija imala niz intervencija - da je ugradila silikone u grudi, zadnjicu, korigovala jagodice, usta, nos... šta je istina, zna samo ona.

Ona je ćerka grčkog tajkuna Periklisa Nikolaosa Karanikolaua, koji je deo poznate marketinške agencije World Financial Group.

Ona i Kajli su od 11. godina prijateljice, a devojke često dele zajedničke fotografije u seksi izdanjima, a neretko ih pratioci napadaju da previše obrađuju slike.

Stejsi Karanikolau
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ako se malo bolje zagledate, primetićete da papraco slike nemaju baš nikakve veze sa fotografijama koje završavaju na društvenim mrežama.

Pogledajte sami, pa procenite da li Stejsi zaista preteruje:

STEJSI
Profimedia, Instagram