Kalji Džener obožava da objavljuje svoje polugole fotografije u seksi kombinacijama, a obline voli da stavlja u prvi plan, iako i vrapci na grani znaju da nisu prirodne. Sada je na svom Instagramu objavila storije i fotografije na kojima joj frizeri uređuju kosu u blage talase, a napisala je kako je ovde reč o objavama bez filtera.

Naravno, vidi se da joj je lice pod kompletnom sminkom i koža itekako zaglađena, ali ako joj je verovati na reč, sve je to bez uređivanja. Poznato je da je ona opsednuta izgledom o čemu svedoče ne samo njene fotošopirane slike već i brojne estetske korekcije koje je imala na licu (i telu).

kajli džener
Instagram 

Teško je poverovati da izgleda tako naročito nakon što su u medije dospele njene paparaco slike, na kojima je bez šminke i gde izgleda gotovo neprepoznatljivo. 

Da, Kajli Džener, fatalna zavodnica punih usana i zanesenog pogleda, kad skine svu tu šminku, sočiva i ekstenzije za kosu, pretvara se u poresečnu devojku okruglog lica i zbunjene face, s masnom kosom vezanom u neurednu punđu.

kajli dzener bez sminke
CPR/D.Sanchez / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Upravo je njena starija sestra Kloe u poslednje vreme na meti kritika jer toliko uređuje svoje fotografije da je postala neprepoznatljiva. Nedavno je u javnost dospela njena bikini fotografija bez efekata zbog čega se ceo "klan" podigao na noge i pokušao da je skine s interneta. Da, toliko o prirodnoj lepoti bez efekata.

Kajli je do sada jedino priznala da je koristila hijaluron za usne, ali i to je rekla tek nakon što se #kyliejennerchallenge otrgao kontroli, odnosno, kada su na hiljade devojčica uz pomoć vakuma pokušavale da "napumpaju" usta.

I pored svega toga, Kajli i dalje negira intervencije, i ističe da se plaši igala i doktora, a vi pogledajte fotografije i procenite sami ko tu zapravo govori istinu.

printscreen/youtube/Seventeen, printscreen/instagram/kyliejenner Kajli pre intervencija