Milijarderka Kajli Džener od malih nogu pomno bira s kim će da se druži. Nakon što je prekinula prijateljstvo s Džordan Vuds, 23-ogodišnja infuenserka se ne odvaja od plavokose Stejsi, ali i još nekoliko dama koje su i same postale svetske zvezde zbog druženja s Kardašijankama i Dženerkama.

To su sestre Viktorija i Sofija Vilaroel i Iris Palmer, ali Kajli i Stejsi su posebna priča. Devojke se znaju iz detinjstva, a koliko su dobre, dovljno govori da su počele i fizički da liče jedna na drugu, odnosno Stejsi na puno popularniju prijateljicu, iako obe mudro ćute o brojnim operacijama koje su uradile.

kajli džener
Rachpoot / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Devojke su prošle subote viđene na večeri u jednom elitnom restoranu u Los Anđelesu, pa su se kao uvek potrudile da sve oči budu na njima zbog polu-prozirnih kombinezona koje su nosile i koji su istakli njihove veštačke obline.

stejsi karanukolau
DIGGZY/JP / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Ipak, Kajli se do restorana prekrila kožnim kaputom, dok se Stejsi nije ni potrudila da se pokrije pa je svima pokazala donji veš ispod zelene tkanine.

Viktorija se takođe odlučila za nešto nalik kožnom kombinezonu u bež, zelenim i rozim nijansama, a ovoga puta javnosti je servirala samo grudi, dok je njen Instagram prepun golišavih fotografija u kojem često pokaže sve.

Kako su se složili mnogi korisnici društvenih mreža, njihov izgled je dokaz da novcem ne može da se kupi stil.