Kendal Džener i Devin Buker zajedno su od početka 2020. godine, ali dugo nisu hteli da priznaju da su u vezi. I dok njene sestre prodaju intimu na svakom koraku, 25-godišnja Kendal uvek je bila vrlo zagonetna po tom pitanju.

Ipak, nije tajna kako najplaćenija manekenka sveta obožava NBA košarkaše, a nedavno je napokon potvrdila vezu s Devinom Bukerom. Kendal je prvobitno za Dan zaljubljenih objavila njihovu zajedničku fotografiju u zagrljaju u kuhinji, a osmeh na njenom licu govori sve.

Zatim je i on objavio fotografiju na kojoj leže u društvu svog ljubimca. Podsetimo, par je prvi put uhvaćen u javnosti u aprilu prošle godine kada je košarkaš bio pratnja svojoj dragoj na putovanju u Arizoni.

Kendal džener i devin buker
PapCulture / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Zgodni par prošle subote je viđen u retkom zajedničkom izlasku, a za romantičnu večeru u Njujorku su se i modno uskladili.

Naravno, svi pogledi bili su na zgodnoj Kendal koja je blistala u kožnom kombinezonu koji je savršeno istakao njenu manekensku liniju, dok je sportista bio u nešto ležernijem izdanju pantalona i košulje.

"Njihova veza uspeva jer su oboje opušteni. Kendal voli vreme za sebe i svoju porodicu, a i njen raspored je jako užurban, ali Devin ima razumevanja za to", otkrio je izvor blizak paru.

Iako su od tada viđeni više puta zajedno, o svemu su mudro ćutali. Prethodno, Kendal je bila povezana s njegovim kolegama Blejkom Grifinom i Benom Simonsom, a javnost je zlobno komentarisala kako je košarkašima samo lopta s kojom se dodaju kako hoće.

Manekenka je tada oštro reagovala na Tviteru i poručila kako valjda ona odlučuje s kim će da spava.

Zanimljivo, Buker je bio u kratkoj vezi s bivšom najboljom prijateljicom Kendaline sestre Kajli, Džordin Vud koja je prijateljstvo sa rijaliti porodicim prekinula kada je počelo da se priča da je u vezi s Tristanom Tompsonom, tadašnjim dečkom Kloi Kardašijan.