Kloi Feri poznata je po učestvovanju u brojnim rijaliti formatima, ali i kao neko ko obožava plastične operacije i više nego izazovne i seksepilne kombinacije.

Zbog svega toga, kao i napadne šminke teško da bi iko rekao da ova dama ima samo 25 godina.

Slavu je stekla najviše kroz rijaliti šou programe "Geordie shore", ali i "Ex on the beach", a na svojim društvenim mrežama često deli fotografije u oskudnim kupaćim kostimima.

Sada je prošetala engleskim gradom Česterom u društvu prijateljice Betan Keršou, a pažnju svih privuklo je ono što je nosila.

Naime, Kloi se pojavila u uskom plavom kombinezonu sa dubokim dekolteom koji je otkrio bujno poprsje ali i njene obline, a na prizor malo ko je mogao ostati ravnodušan.

kloi feri
AARON PARFITT / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Realno, malo toga je ovim izdanjem ostavljeno mašti, a Kloi se fotografijom u kombinezonu pohvalila i na svom Instagramu, a u objavi je napisala: "Neće ti biti potreban šećer dušo, jer ja sam dovoljno slatka".

Naravno, za kratko vreme fotografija je imala preko 70 hiljada lajkova, a komentari su se samo nizali.

"Kako si zgodna", "Kakvo telo imaš", "Goriš", "Ovo je ludilo"...

Naravno, bilo je i onih koji su je molili da prestane da fotošopira svoje telo jer joj to, kako kažu, uopšte nije potrebno. Sa druge strane mnogi su komentarisali i da se pretvara u plastičnu lutku.

Kloi je neko ko je otvoreno pričao o svojoj opsesiji estetskim operacijama, a kada uporedite fotografiju kako je nekad izgledala i kako izgleda danas, razlika je više nego evidentna.

kloe feri
printscreen/youtube 

Ranije je rekla da potrošila više od 50.000 funti kako bi poboljšala svoj izgled. Naglasila je i da ne namerava da stane sa operacijama, iako joj obožavatelji govore da više ne liči na sebe i da izgleda daleko starije nego ranije.

Do sada je dva puta operisala nos, povećavala usne nekoliko puta, operisala grudi, brazilski podizala zadnjicu, zatezala lice i slično... 

Biće da je ona sebi lepa ovako. A još fotografija kako danas izgleda pogledajte u galeriji ispod. 

printscreen/instagram/chloegshore1 Kloe Feri