Kada govorimo o preteranim plastičnim operacijama, obično prvo pomislimo na Donatelu Versaće, koja je potpuno uništila svoje lice preteranim botoksom i neuspelim zatezanjima. Međutim, sav teret ovakvih promašaja nepravedno je stavljen na njena leđa.

Postoji i mnogo drugih primera koji zaslužuju da postanu sinonimi užasa plastičnih operacija.  I tu ne govorimo samo o ženama. Naprotiv, mnogo je poznatih muškaraca koji su potpuno uništili svoje lice preteranim zahvatima plastičnih hirurga. Danas izgledaju neprepoznatljivo.

Miki Rurk

Miki Rurk nikada nije krio da se transformisao uz pomoć skalpela. Iako je priznao da je otišao kod „pogrešnog lika“ koji je 90-ih pokušao da popravi njegove bokserske povrede, gotovo svake godine je popravljao još nešto, a s botoksom je „na dobar dan“.

„Nos mi je bio slomljen dva puta. Imao sam pet operacija nosa i jednu kad sam razbio jagodicu. Morali su da mi uzmu hrskavicu sa uva da bi mi obnovili nos i još nekoliko operacija jer ožiljak nije zarastao kako treba“, rekao je Rurk.

Aksel Rouz

Među muzičarima prednjači Aksel Rouz koji ima 58 godina i dugo se borio sa viškom kilograma. Pre dve godine na društvenim mrežama je postala hit zajednička fotografija njega i Mikija Rurka na kojoj gledaju boks meč, a slikao ih je čovek koji je sedeo u publici. Jedan od komentara je bio: „Miki i Aksel kao Gunisi“.

Todos envejecemos...algunos con dignidad y otros ... Bueh! Como Axel Rose y Mickey Rourke.
A quienes te recuerdan?

Posted by Radio Ciudad Bell Ville - Córdoba on Wednesday, December 5, 2018

Zak Efron 

Slike zvezde serijala "High School Musical", preplavile su društvene mreže, a svi su i dalje u šoku zbog više nego očigledne promene izgleda. Naime, najviše se upiralo prstom da je Zak "malo" preterao sa botoksom, a izdeformisana vilica delovala je kao da se podvrgao i nekim estetskim intervencijama. Naravno, internet je ekspodirao gotovo preko noći, a komentari su se samo ređali.

Džon Travolta

Kada je pre nekoliko godina prikazana serija „Narod protiv OJ Simpsona: Američka kriminalistička priča“, u kojoj je igrao Džon Travolta, ljudi su masovno komentarisali njegov izgled. „Travolta izgleda kao voštana figura samog sebe koju je neko ostavio blizu radijatora“, „Šta se desilo s Travoltom? Od plastike je!“, „Kao da mu se lice topi“, samo su neki od komentara na društvenim mrežama. Danas izgleda potpuno drugačije, ali i dalje neprepoznatljivo i to ne samo zbog promene „frizure“.

Silvester Stalone 

Silvester Stalone, poslednjih godina ne krije da je postao zavistan od estetskih operacija. Junak akcionih filmova je, očigledno je želeo da zaustavi starenje, ali umesto da izgleda mlađe, potpuno je izdeformisao lice. Obožavaoci komentarišu da više ne liči ba sebe , a neki su mu u komentarima savetovali da više ne ide kod estetskog hirurga.

Rodrigo Alves 

Rodrigo Alves iz Brazila, koji je svetu postao poznat po svojoj opsesivnoj želji da izgleda poput Kena, vremenom je odlučio da ipak postane Barbi pa se tako danas pedstavlja kao Džesika. 

Alves je imao toliko operacija da više ni sam ne može da ih izbroji. Kako strani mediji prenose operisao svoj nos 11 puta i sada jedva diše, a već neko vreme njegova velika želja da postane majka. Kazao je da se rodio kao transrodna žena. 

džesika alves
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia