Da "Kardašijanke" vole da obrađuju fotografije - vole. Zapravo, jedan pogled na njihove profile na društvenim mrežama i jasno vam je da su im sve fotografije ozbiljno "isfotošopirane".

Voleli ili ne programe za ulepšavanje, činjenica je da to profesionalci odrade kako treba, pa nam je često potrebno da fotografiju dobro zumiramo da bi našli "dokaze" editovanja, ali, kada su programi u pogrešnim rukama, onda je jasno da je katastrofa u najavi.

Svet se još nije smirio nakon brutalno unakaženih fotografija Kloinih stopala u najnovijoj kampanji za njen brend "Good American", a sada je na red došao novi blam.

Pogledajte samo ovu katastrofu:

Instagram / Kloi Kardašijan Fotošop fejlovi

Iako bi u prvom planu trebalo da bude obuća, zbog Kloinih obrađenih fotografija malo ko nije doživeo transfer blama. A sada se transfer blama nastavlja... 

Naime, efektima su joj toliko izdužena stopala i prsti da izgledalo poput lika iz horor filma, a lice je tek priča za sebe. Jedan pogled i jasno je da je ni rođena ćerka na slikama ne bi prepoznala.

kloi kardasijan fotosop
Instagram / 

Nakon što je objavila fotografije na svom Instagram profilu, komentari su se samo nizali: "Sestro, što ti se dogodilo s licem?", "Zašto na svakoj fotografiji izgledaš drugačije?", "Ko je to na fotografiji?", "Tru ne bi prepoznala rođenu majku", "Čije je sada ovo lice?", pisali su mnogi, a komentari su nastavili da se nižu. 

I zaista, u poslednje vreme Kloi toliko preteruje sa editorima, da su njeni snimci iz "Keeping Up With The Kardashians" i fotografije sa Instagrama potpuno druga priča. Jedno je sigurno, možda je vreme da konačno batali Fotošop i Face App i konačno prepusti profesionalcima da odrade posao kako treba.